06-03-2019
Spinvis geeft uniek optreden in mijnschacht Oranje-Nassau I in Heerlen


6 maart 2019, Heerlen – De Nederlandse zanger/songschrijver Spinvis geeft op vrijdagavond 29 maart een bijzonder optreden in het Nederlands Mijnmuseum in Heerlen. De historische mijnschacht van de Oranje-Nassau I vormt de unieke entourage voor de akoestische ‘Schachtsessie’ van Spinvis. Op deze locatie is plek voor slechts 40 bezoekers. Kaarten voor het concert zijn uitsluitend te winnen via online acties van het Nederlands Mijnmuseum en haar partners.

Momenteel tourt Spinvis met zijn vaste celliste Saartje van Camp door het land met de voorstelling In Werkelijkheid. Spinvis heeft een grote liefde om op bijzondere locaties op te treden, wat hem op 29 maart naar de mijnschacht van de Oranje-Nassau I in het Nederlands Mijnmuseum in Heerlen leidt.

Voor de organisatie van het concert krijgt het Nederlands Mijnmuseum de hulp van poppodium NIEUWE NOR. In navolging van de succesvolle IBA Kloostersessies, waarin de kapel van het Savelbergklooster als monumentale setting dienst doet tijdens sfeervolle optredens, wordt dit de eerste ‘Schachtsessie’. Tickets voor de Schachtsessie met Spinvis zijn uitsluitend te winnen via online acties van het Nederlands Mijnmuseum en haar partners.

Kijk voor meer informatie op de website van het Nederlands Mijnmuseum, www.nederlandsmijnmuseum.nl.

Meer nieuws

08-05-2019

Voor het eerst tot 06:00 uur ‘s nachts dansen in Heerlen CentrumLees meer


20-04-2019

Aambos in Heerlen decor voor nieuw familiefestival Daddy CoolLees meer


21-02-2019

Sneak preview van de nieuwe zaal!Lees meer