Robert Hood (powered by EPM Music)

Robert Hood (powe­red by EPM Music)

Detroit's finest!

21 mei 2022 Nieuwe Nor
Gulpener Grote zaal
Open: 23:00
Aanvang: 23:00
Einde: 05:00

Detroit's finest kom op 21 mei 2022 naar Heerlen! Robert Hood behoeft dan ook verder weinig introductie. Als oprichtend lid van de legendarische groep Underground Resistance legde hij samen met Mike Banks & Jeff Mills het fundament voor de hedendaagse minimal techno. Zijn baanbrekende werk aan Jeff Mill's Axis en zijn eigen label M-Plant maakten de weg vrij voor een golf van minimalisme op de dansvloer dat eind jaren negentig een groot deel van het pad van Detroit-techno leidde.


Over zijn label M-Plant zegt Hood het volgende:


“M-Plant is wat ik altijd al wilde horen: de basic uitgeklede, rauwe sound. Alleen drums, baslijnen en funky grooves en alleen wat essentieel is. Alleen wat essentieel is om mensen in beweging te krijgen. Ik begon het te zien als een wetenschap, de kunst om mensen hun achterste te laten bewegen, tot hun hart, geest en ziel te spreken. “Het is een hartverwarmend ritmisch technogeluid. M-Plant is gewoon M. minimaal.”


Deze avond is powered by EPM Music.


Line-up:

Robert Hood (USA)

Mingus

Oliver Way (UK)

Pearl Vision (BE)

[Deze dance-avond vindt plaats in poppodium Nieuwe Nor en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht.

Minimumleeftijd: 18 jaar]


Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle dingen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of via een terminal in onze foyer te gebruiken.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een code die je zelf bepaalt. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de kassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Eventix werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

GEANNULEERD
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies