Dr. Lektroluv

Dr. Lek­tro­luv

Is er een Dokter in de zaal?

milef5
25 mei 2022 Nieuwe Nor
Gulpener Grote zaal
Open: 22:00
Aanvang: 22:00
Einde: 03:00

Beroemd om zijn gevarieerde shows en optredens van Brussel tot Rio, keert electro-legende Dr. Lektroluv op de avond voor Hemelvaart terug in de Nieuwe Nor. Waar de groengemaskerde man in 2018 tijdens 'Nachtstroom' de zaal compleet wist af te breken, zal dat dit jaar met zijn drie uur durende electro set niet anders zijn. Stap met ons in het 'Elektrik World Universum' en wordt overladen met een set vol electro-klassiekers van onder andere Tiga, Boys Noize, Miss Kittin en The Subs.

[Deze dance-avond vindt plaats in poppodium Nieuwe Nor en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht.
Minimumleeftijd: 18 jaar]

Artist Info
Dr. Lektroluv
Dr. Lektroluv

Dr. Lektroluv is het pseudoniem van de Belgische producer Stefaan Vandenberghe die onder de naam T-Quest talloze technoclassics heeft geproduceerd. Sinds 2002 heeft hij zich zijn herkenbare outfit aangemeten (met aparte koptelefoon) en draait onder de naam Dr. Lektroluv. Zijn groene masker, befaamd van Brussel tot Rio, is een mainstay die hem de bijnaam The Man With The Green Mask gaf. De Dr. ging van een doktersjas naar een smoking, naar nu een stijlvol zilver-grijs jasje. De dokter draait een mengelmoes van begin jaren 80-italo, new wave, EBM en hedendaagse electro en techno: heden en verleden met elkaar verbonden door scheurende bassen, arpeggiator-baslijnen en vette beats. Naast het dj-en runt hij zijn eigen platenlabel genaamd Lektroluv.

Lees verder...
Play list

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle dingen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of via een terminal in onze foyer te gebruiken.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een code die je zelf bepaalt. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de kassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Eventix werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies