Capital Square

Capi­tal Square

Talent presented by BOMB!

13 augustus 2022 Nieuwe Nor
Open: 14:00
Aanvang: 14:00
Einde: 23:00

Zaterdag 13 augustus: Poppodium Nieuwe Nor en herremenie extraordinair Miserabel sloegen al eerder de handen ineen om het genre overstijgende Brass Fest Forever te organiseren waar ze lieten zien dat blaasmuziek enorm veelzijdig is! Nu daagt Miserabel in samenwerking met WE SHAPE en Nieuwe Nor tijdens 'BOMB' (Blaas Op Mijn Bars) een aantal hiphop pro's uit tot het meewerken aan een cross-over tussen hiphop en blaasmuziek, in de vorm van een schrijverskamp. Onder andere talenten die participeerden aan dit schrijverskamp, zullen optreden op de Capital Square, voor de Capital Stage begint!

Line-up:
Eijer
Steezyy
Fais
TommyAML
RVCK x Ditch The Volume
Levincii
Yengi
Akra

Capital Square

Capital staat voor hiphop in Heerlen. Onder deze naam presenteert de Nieuwe Nor de hiphop namen van nu, van toen én van de toekomst. De naam zegt het al, maar met Capital bewijst het poppodium waarom Heerlen de hiphop-hoofdstad van Limburg is. Als baby van Klein.Berlijn en de Capital Stage ontstaat dit er jaar de Capital Square, op het Schelmenhofje. Zaterdag 13 augustus, in de middag vóór de Capital Stage losbarst vind je op het Capital Square de ruwe diamanten binnen de Limburgse hiphop. Gepresenteerd door het Bomb project. Op vrijdag en zaterdag staan er DJ's voor je klaar om je helemaal in The Notorious IBE-sferen te toveren. The place to be!

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle dingen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of via een terminal in onze foyer te gebruiken.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een code die je zelf bepaalt. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de kassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Eventix werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies