Inloopavond vrijwilligerswerk

Inloop­avond vrijwilligerswerk

Join the Crew!

11 december 2022 Nieuwe Nor
Open: 18:45
Aanvang: 19:00
Einde: 21:00

De gezelligste muzikale crew van Zuid-Limburg zoekt versterking! Sinds april dit jaar hebben we beschikking over een fantastisch pand met twee te gekke zalen! Om hier de mooiste concertenavonden te realiseren zoeken we nieuwe vrijwilligers om onze hechte en diverse crew te komen versterken.

Als Nieuwe Nor bieden we uitdagend en afwisselend werk in een informele en gezellige maar toch professionele sfeer. Van artiesten ontvangen, tot het scannen van tickets, een biertje tappen voor bezoekers en het schoonhouden en onderhouden van het gebouw. 's Avonds in het weekend of overdag door de week. Er zijn vele gebieden en momenten waarop jij je steentje kunt bijdragen aan de almaar bloeiende popcultuur in Parkstad. Dat is niet alleen dankbaar werk, maar ook een uitgelezen kans om nieuwe mensen te leren kennen of jezelf in een bepaald vakgebied te ontwikkelen.

Heb je het over de Nieuwe Nor Crew, dan heb je het over een hecht team van medewerkers (vrijwilligers én betaalde krachten) die er stuk voor stuk trots op zijn dat ze bij een van de mooiste, leukste en meest ambitieuze poppodia van Nederland actief zijn. Iedere week geven we kleur aan het culturele aanbod in hartje Heerlen met een breed en verfrissend programma waarin ruimte is voor zo goed als alle muziekgenres en subculturen, voor íedereen!

Ben je enthousiast geworden? Mooi! Op zondagavond 11 december (19-21u) organiseren we een inloopavond specifiek over de vele mogelijkheden van vrijwilligerswerk bij Poppodium Nieuwe Nor. We geven op een informele manier informatie en er is meer dan genoeg gelegenheid om vragen te stellen en onze organisatie al een beetje te leren kennen. Ben je hierna nog steeds enthousiast? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden en kunnen we alvast meeloopdagen inplannen.

Belangrijk: Deze avond richt zich specifiek op vrijwilligerswerk binnen onze crew en vindt plaats in ons café. We vragen je om aan te geven of je komt via het formulier in deze link. Ben je verhinderd maar heb je wel interesse? Vul het formulier dan ook in. We benaderen je dan voor een volgend inloopmoment.

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle dingen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of via een terminal in onze foyer te gebruiken.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een code die je zelf bepaalt. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de kassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Eventix werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies