Capital Hiphop presents: ANBU
[1,5 METER CONCERT]
20 March 2021

Limburgzaal - Theater Heerlen


normaal: € 13,00

Open 20:30 | Aanvang 21:00 | Einde 22:30

Afgelast
Capital Hiphop presents een corona-proof concert van ANBU in de Limburgzaal Heerlen. Powered by Nieuwe Nor.

Dit concert is vanwege de corona-maatregelen helaas definitief afgelast. Er komt geen vervangende datum. Kaartkopers ontvangen hierover bericht en het aankoopbedrag retour.

Heerlen is de hiphop-hoofdstad van Zuid-Nederland en daarom heet dé hiphop-avond van poppodium NIEUWE NOR ook Capital: een terugkerende clubavond die de heetste acts van het Nederlandse hiphop-landschap aan Heerlen presenteert.  Zo komt het Venlose ANBU op zaterdag 20 maart 2021 voor een corona-proof (seated) show voor maximaal 100 bezoekers naar de Limburgzaal van Theater Heerlen.

ANBU, A Nation By Us, is het collectief uit Venlo dat een eigen wereld creëert waarin zij al hun creativiteit uiten. De groep uit het Zuiden staat bekend om hun vurige tracks met harde beats en lekkere melodie. Het collectief scoorde met hun single ‘Barkie op zak’ miljoenen streams.
  

De jongens van ANBU hebben een tijdje de focus gelegd op hun solocarrière en waren dus individueel bezig met het ontwikkelen van hun eigen sound, maar nu is ANBU back en sterker dan ooit. Op de laatste tracks ‘YSL’ en ‘Gevallen Soldaat’ is goed te horen hoe het collectief once and for all de krachten samenbundelt. Het energieke karakter van ANBU zien we terug in hun live shows. Als collectief bouwde ze al een feestje op grote podia als Lowlands, WOO HAH!, Mysteryland en vele andere festivals in de Benelux.Naast muziek is het ook goed mogelijk dat je ANBU kent van hun populaire kledinglijn. Wat begon als merchandise is vrij snel ontgroeid naar een volledig kledingmerk inclusief een eigen store op Amsterdam Centraal.

Dit concert vindt plaats in de Limburgzaal van Theater Heerlen en wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR i.s.m. Parkstad Limburg Theaters
. Er wordt rekening gehouden met de 1,5 meter maatregel.


Meld je aan voor de nieuwsbrief