Andy Frasco & the U.N. (USA)
+ Skinnie
06 October 2017

NIEUWE NOR - zaal


voorverkoop: € 13
CJP: € 10
Avondkassa: € 15

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:30

Tickets


"Party Blues with a touch of Barefoot Boogie". Zo omschrijft de 27-jarige singer-songwriter, entrepeneur, feestganger en hosselaar Andy Frasco zijn muziekstijl. Geef de man een piano, een knallende backingband plus een podium en het feest begint. Op elk festival, van Paaspop tot Zwarte Cross wist hij het publiek al binnen no-time op z'n kop te zetten met zijn onuitputelijke energie. En dat doet hij nu met zijn band voor het eerst ook met een clubshow in Heerlen! Verwacht strakke en dansbare beats, solo battles, sexy saxofoonlicks en een stuiterende Andy op vrijdag 6 oktober in de NIEUWE NOR.

Met meer dan 200 shows per jaar leeft Andy Frasco praktisch ‘on the road’. Samen met zijn band "& the U.N." reist hij er flink wat af. Dit kan je overal in terugvinden bij Andy, zijn houding, zijn mentaliteit, zijn ‘hang loose’ en ‘have a good time’ sfeer breekt niet alleen lekker het weekend maar ook de week, ochtend, middag én avond. Zie het als Party Blues onder invloed van funk, soul en een degelijke portie rock ‘n roll!In juli 2017 heeft Andy Frasco een nieuw album opgenomen waarvan we tijdens de clubshow in Heerlen veel van zullen terughoren. Bekijk alvast deze korte documentaire voor een impressie:support: Skinnie
"Wij luisterden altijd naar AFN-radio, de Amerikaanse legerzender voor Amerikaanse soldaten in Europa", aldus Ron van der Burgt, beter bekend als Skinnie. In zijn tienerjaren groeide zijn belangstelling voor muziek, waarbij soul en ‘zwarte muziek’ zijn voorkeur hadden. Skinnie ken je wellicht door zijn jaarlijkse optredens in het Limburgse muziekcollectief Herberg De Troost. Daarin figureert hij samen met Jack Poels en Tren van Enckevort (Rowwen Hèze) als gitarist, zanger en liedjesschrijver. In de winter van 2015 schreef Skinnie samen met Jack Poels het lied “Neemes”, ter ondersteuning van de actie voor de voedselbank van de Limburgse omroep L1.Sindsdien schrijft en componeert Skinnie een reeks nieuwe, Limburgstalige liedjes die hij in de nabije toekomst op cd gaat uitbrengen. Voorafgaand aan Andy Frasco hoor je zijn nieuwe liedjes in een afwisselende combinatie met de beste songs van zijn oudere werk, waarbij Skinnie wordt bijgestaan door zijn vaste begeleider Tom Lanjouw op gitaar.Dit concert vindt plaats in én wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De voorverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief