'Blend Sessions' Live-stream #3
Kijk Een Ster + Rick Roblinski + Bruce Sawyer

Welkom bij de 'BLEND Sessions'. BLEND brengt met NNNacht vanuit ons sfeervolle café een maandelijkse Facebook-livestream organiseren om samen de beste beats je woonkamer in te slingeren. Wil jij het liever van dichtbij meemaken en netwerken met collega's uit de Limburgse dance-scene? Kom dan gezellig een drankje doen! Het café is open vanaf 19.00 De live-stream start om 20.00 en eindigt om 23.00.

De line-up voor deze 3e editie van 'BLEND Sessions' bestaat uit Kijk Een Ster & Rick RoblinskiWat is BLEND?

BLEND gaat on- en offline voor je op jacht naar de lekkerste deephouse, beste tech-house en hardste techno. Laat je verrassen door showcases van nieuwe talent én dikke headliners. Alles waar muziek om draait in die ene track, die ene samenwerking, dat ene event. Het Heerlense label brengt publiek & DJ’s samen in de ultieme sfeerbeleving. Voor de eerste editie van BLEND nodigden ze techhouse legende Michel de Hey uit. Na de zomer gaat het feest verder. Ondertussen blijven we je warm maken door middel van de maandelijkse livestream.

Ben je een DJ en wil je een keer tijdens een 'BLEND Sessions' draaien? BLEND geeft nieuwe talenten een platform om hun skills aan het publiek te laten horen. Stuur je soundcloud- of mixcloud-mix naar de facebook messenger van @listentoblend en blijf op de hoogte van alle activiteiten van BLEND via facebook/soundcloud/instagram/website.

Deze live-stream wordt georganiseerd in het café van poppodium NIEUWE NOR in samenwerking met BLEND. De entree is gratis.


Meld je aan voor de nieuwsbrief