Cross Border Line
met Solomon (NL), Wahnschaffe (DE), Jack Vamp & The Castle of Creep (BE)
29 October 2021

Nieuwe Nor


voorverkoop: € 5,00
student (voorverkoop): € 2,50
: € 0,00

Open 19:30 | Aanvang 20:00 | Einde 23:30

Tickets


Deze activiteit gaat door, zonder 1,5 meter, mét de CoronaCheck app. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt! Lees hier ons beleid.

De acts Solomon, Wahnschaffe en Jack Vamp zijn producten van een euregio met meer dan 40 podia, 60 festivals en 10 miljoen inwoners. Drie acts uit drie landen die elkaar nauwelijks ontmoeten omdat ze elk een eigen popscene en -cultuur hebben. Cross Border Line brengt jaarlijks drie getalenteerde acts uit Nederland, Duitsland en België samen in één tour en probeert deze regio’s met elkaar te verenigen en een gezonde en duurzame uitwisselen van talen, muziek, fans en expertise te creëren in de Euregio.


Solomon
Het Maastrichtse vijftal Solomon voert je mee naar een plek vol melancholie, met dromerige melodieën voorzien van een stuwende ritmesectie. Soms weemoedig maar altijd hoopvol. De zang intrigeert en ontroert, omarmt je en biedt de luisteraar uiteindelijk steeds weer troost.Wahnschaffe
Wahnschaffe uit Duitsland stuurde hun eerste bericht de wereld in since hun release “Courage”…. DFM! Wat een afkorting is voor I Miss You. En dat hebben ze ook echt, maar goed nieuws want de band heeft niet stilgezeten sinds de release en brengt nu een mini-album met zich mee “Bumm Bumm Bumm Bumm” met geweldige nummers! Maar het mindere nieuws is dat het afgelopen jaar ingewikkeld was.Jack Vamp
Jack Vamp komt België is een indie-surf alter-ego band van Arthur Boussiron. In de muzikale wereld van de act gaat de zon nooit onder wat lijdt tot een hint van gekheid. Met uptempo vrolijke gitaren begeleid door teksten die vrolijker lijken dan ze zijn.Cross Border Line is een jaarlijkse tour met 3 verschillende getalenteerde acts uit Nederland, Duitsland en België. Gezamenlijk touren ze langs diverse podia in de Euregio om zichzelf te showcasen, muziek, fans en kennis uit te wisselen. In 2021 doet de tour 9 podia aan, oplopend tot 15 in 2023. De Tour zal worden georganiseerd, gepromoot en gecoordineerd worden door de acts zelf in samenwerking met de podia en de popkoepels popNRW, Farrm en Pop in Limburg.


Meld je aan voor de nieuwsbrief