'Cultura Novacane' [Cultura Nova NNNacht]
Boscha Nova all night long!
MInimumleeftijd: 16 jaar.

Liefhebbers van techno, hiphop en elektronica komen dit jaar goed aan hun trekken tijdens Cultura Nova. Met een aantal ‘Cultura Nova NNNachten’ in de Limburgzaal en poppodium NIEUWE NOR trekt het festival door tot in de late uurtjes, met een avontuurlijke en dansbare nachtprogrammering in de signatuur van Cultura Nova. Met de ‘Cultura Nova NNNachten’ duiken we de diepte van de dance in. Of doen we iets zwaar ongewoons. Zoals een all-night-set van de beste eclectische dj van Zuid-Limburg. Want zo mogen we Boscha Nova inmiddels wel noemen. Een all-nighter? Inderdaad, dat is doodnormaal in de techno-scene, maar nauwelijks vertoond en dus ongewoon verfrissend in de eclectische. Boscha Nova komt zes uur lang laten horen hoe diep zijn liefde gaat voor R&B, hiphop en house. 

'Cultura Novacane' is inmiddels een mooie dance-traditie tijdens de openingsavond van Cultura Nova. Na 'Het Grote Openingsspektakel' volgt een hete afterparty in de NIEUWE NOR, helemaal gratis én dus altijd beregezellig en volle bak. Vorig jaar nodigde organisator Boscha Nova zijn vrienden uit, deze keer doet hij het, onder het mom van 'Je favo BN'er all night long!', helemaal solo. Dé grote man achter het altijd uitverkochte Novacane neemt je mee op een zes uur durende reis vol r&b/hiphop/house-tunes van nu, van vroeger én van de toekomst. Boscha Nova pioniert met zijn concept al ruim 3 jaar en drukt daarmee een eclectische stempel op de stad. Met verfrissende line-ups vol nationale hiphop-grootheden, de beste nieuwkomers en vele lokale helden. Ook tijdens Cultura Nova tovert deze BN’er de zaal van de NIEUWE NOR om tot één grote glijbaan van dansbaarheid.

Deze dansNNNacht vindt plaats in de NIEUWE NOR en wordt georganiseerd door Cultura Nova, Novacane, Boscha Nova en poppodium NIEUWE NOR. De entree is gratis, wees er op tijd bij!


Meld je aan voor de nieuwsbrief