'C.V. D&B' ft. Toronto is Broken (UK) [CarNORval]
+ Mr Cranes + Minzo + Battletek b2b Havey + Lahoax + Illicit + Wolf MC
22 February 2020

NIEUWE NOR - zaal


Minimumleeftijd: 16 jaar. I.D. verplicht
Fase 1: Groen: € 6,00
Fase 2: Geel: € 7,50
Fase 3: Rood: € 9,00
avondkassa: € 10,00

Open 23:00 | Aanvang 23:00 | Einde 05:00

Tickets
Dit evenement duurt van 23.00 tot 05.00. Minimumleeftijd: 16 jaar.

Vijf Nieuwe Nor Nachten lang dompelen we tijdens CarNORval poppodium NIEUWE NOR onder in dance-muziek. Op zaterdag 22 februari neemt 'C.V. D&B' de zaal over voor een dikke D&B take-over! De Impulse D&B crew nodigt vele vrienden uit de provincie uit en vliegt vanuit de UK ook nog eens YANA Music-baas Toronto is Broken in op wiens label resident Battletek binnenkort een eerste release uitbrengt.

 
Toronto Is Broken (UK) [ Ram Records / Viper Recordings / Technique Recordings]
Toronto is wie? Toronto is Broken! We weten inmiddels dat Impulse D&B een goede neus heeft voor frisse namen. Nadat Toronto is Broken in 2012 doorbrak met z’n track 'Spirit Song 2012', met support van grote namen zoals Sub Focus en Paul Oakenfold, heeft Toronto is Broken tegenwoordig zelfs releases op Viper, RAM en Technique RecordingsMet ook een officiële remix voor Netsky in 2019 is het bevestigd dat TIB een naam is om in de gaten te houden. Zijn eigen gloednieuwe YANA Music label is gericht op dancefloor D&B en brengt op korte termijn een 2-tracks tellende EP van Battletek uit. Daarmee zet hij de goede reeks voort van opzwepende tracks zoals 'Run Underwater' (ft. Aktive), 'Industrial' en 'In Your Soul'.De feestcommissie van 'C.V. D&B' bestaat dit jaar verder uit deze leden:

Mr Cranes [Grenswerk Café]
Minzo [Amplified]
Battletek b2b Havey [ Impulse D&B]
Lahoax
Illicit
Wolf MC

Deze CarNORval's dance-avond vindt plaats in poppodium NIEUWE NOR en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht ism Impulse D&B. De kaartverkoop is gestart. Minimumleeftijd: 16 jaar


Meld je aan voor de nieuwsbrief