'Kloostersessie' ft. Damian Wilson (UK)
11 December 2018

Savelbergklooster


Dit concert is uitverkocht.
voorverkoop: € 15,00
CJP/student: € 12,50
avondkassa: € 15,00

Open 19:30 | Aanvang 20:00 | Einde 22:30

Uitverkocht
Dit zitconcert vindt plaats in het Savelbergklooster.

De Britse zanger/songwriter Damian Wilson staat bekend als frontman van Threshold, Maiden uniteD en Landmarq, en is veel gevraagd gastzanger bij onder meer Ayreon, Star One en Rick Wakeman's English Rock Ensemble. Wilson was in het verleden meermaals te zien in de Oefenbunker en poppodium NIEUWE NOR, en keert op dinsdag 11 december terug naar Parkstad voor een intieme, akoestische Kloostersessie in de kapel van het Savelbergklooster. Dit is een zit-concert. Er zijn maximaal 75 plaatsen beschikbaar.

Damian Wilson is rock-zanger bij verschillende projecten en bands, maar tijdens de Kloostersessie treedt hij op in akoestische luistersetting: Wilson alleen met zijn gitaar en het publiek, waarbij hij nummers speelt van zijn nieuwe album, zijn solo-werk en een verzameling nummers van andere bands en projecten waar hij deel van heeft uitgemaakt. “Is there a better singer on the live circuit today? Quite possibly not”, aldus PROG Magazine.


Dit concert vindt plaats op locatie Savelbergklooster, Gasthuisstraat 2 in Heerlen (praktisch naast de NIEUWE NOR). De organisatie is in handen van de NIEUWE NOR en de voorverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief