De Sluwe Vos
+ Lucky Done Gone + Mainecoon & Civilist
01 April 2018

NIEUWE NOR - zaal


voorverkoop: € 8,00
Avondkassa: € 10

Open 21:00 | Aanvang 21:00 | Einde 03:00

Tickets
Deze 'Nieuwe Nor Nacht' vindt plaats op Eerste Paasdag (zondag)!
De Sluwe Vos komt op 1 april (géén grap) naar Heerlen en opent samen met Lucky Done Gone, Mainecoon & Civilist de jacht op de paashaas. Er is weer een Nieuwe Nor Nacht vol house & techno op paaspzondag! Al vier keer eerder was Robert Vosmeijer met zijn streken te gast in poppodium NIEUWE NOR. Van Sluwe house tijdens ALTRNTE, een beestachtige set met Carnaval, duistere techno door Haeken tot hét meerkoppige live fenomeen Kontra. De Judas (EP volgt snel) is vanavond weer eens vrij om hemel & hel te tarten met een eigenzinnige dj-set. Laat je verrassen!  

De Sluwe Vos [Patron Records]
We kunnen in Nederland allang niet meer om De Sluwe Vos heen! Als producer, als DJ, als labelbaas. Het beest heeft dankzij zijn enorme inzet op alle fronten een onuitwisbare indruk achtergelaten. De liefde voor het vak spat er vanaf in elke dj-set en in elke productie. Zijn sound laat zich het beste omschrijven als dwingende house en techno met electro en zelfs new wave invloeden. Z’n werklust brengt De Sluwe Vos voor het grote publiek naar festivals als Lowlands, Pukkelpop, Glastonbury, Fuse, Ministry of Sound, Awakenings, DGTL en Pollerwiesen.Robert Vosmeijer tourde met volledige band als ‘Kontra Live’ door het land en werkt een ‘All Night Long’ tour af langs 8 steden. Ook gaat hij als Haeken op de duistere techno toer. Het Kontra album, uitgebracht op het eigen Patron Records, bleek een voorbode voor vele nieuwe producties. Op DJ Haus’s Unknown to the Unknown-label ziet de Insert Track Title Ep het licht en via Patron verschenen A (Glitched) Love Story, Gru en binnenkort ook de Judas EP. Zo manifesteert 's Lands meest gevraagde DJ zich ook steeds duidelijker als producer.

Lucky Done Gone [Red Light Radio / Operator Radio]
Tussen Heerlen en Haarlem ligt Tilburg, de geboorteplaats van de goedlachse Lucky Done Gone. Brabantse gezelligheid is een groot goed in de sets die hij vult met een fijne mix van techno, house, italo en een subtiel 80’s sausje. Met een oog op de dansvloer kiest hij juist die plaatjes waar jij helemaal in op gaat. In zijn huidige woonplaats Amsterdam, het hart van de elektronische dance-scene, heeft Gijs dankzij zijn aanstekelijke dj-setjes boekingen op Sziget Festival, DGTL, Into the Woods, Straf_Werk, De Marktkantine en Basis verdient.Voor 2018 staan ook shows op Drift en Amsterdam Open Air al vast en ondertussen hoor je hem ook regelmatig terug tijdens zijn radioshows voor Red Light Radio & Operator Radio. P.S. Gijs komt uit het Zuiden, dus kom je hem vanavond in de zaal tegen, trakteer ‘m gerust op een pilsje en doe samen een dansje!

Mainecoon & Civilist [Distant Relatives / ALTRNTE]
Pasen is traditioneel het moment van terugzien van je familieleden en die uit het oog verloren goede vrienden. Komt dat even goed uit! Vanavond dans je namelijk ook op heerlijke house van Distant Relatives Mainecoon en Civilist. De Sluwe Vos debuteerde in 2014 in de NIEUWE NOR tijdens ALTRNTE, het house-event van o.a. Civilist! Samen met Mainecoon vormt hij de funky-housy-disco-machine Distant Relatives. Ook solo is Mainecoon van de 'four the floor' beats en goede vibes tijdens heerlijke events als 120bpm & Oude Bekenden. Deze paaszondag zijn ze terug op het oude nest om samen met jullie pareltjes van plaatjes uit te broeden.

Deze Nieuwe Nor Nacht wordt georganiseerd in én door poppodium NIEUWE NOR. De voorverkoop is gestart.

Meld je aan voor de nieuwsbrief