'Extravaganzaval' ft. Breezer Ananas Money Gang
Boscha Nova + Ricky Ray + Yung Baro + De Nuts
20 July 2018

NIEUWE NOR - zaal


Minimumleeftijd: 16 jaar. De kaartverkoop is gestart.
voorverkoop: € 6,00
Avondkassa: € 8

Open 22:00 | Aanvang 22:00 | Einde 03:45

Tickets
De voorverkoop start woensdag 27 juni om 12.00.
Daar issie weer... De speciale zomercarnavals-editie van EXTRAVAGANZAVAL hier in je favoriete Heerlense vakantiebestemming! We nemen je mee terug in de tijd met tropische toppertjes aan de hand van de 'Breezer Ananas Money Gang'! Wie? B.A.M.G. is een heuse supergroep die wordt gevormd door de vakantiemannen Boscha Nova, Ricky Ray, Yung Baro & De Nuts. Samen droppen ze een feestavond lang greatest hits, guilty pleasures en andere toppertjes! Dat voelt hemels... Alsof je hand in hand met Pamela Anderson in slow motion over het strand in Californië rent op de soundtrack van je jeugd. Terwijl we overal snelle Plangas, Hawaii-blousen, rieten rokjes, zwembroeken, bikini’s & badpakken spotten. Doe je ding, als het maar zomers is!Breezer Ananas Money Gang
B.A.M.G. is een jongensdroom die uitkomt en zo komt er deze editie van Extravaganzaval voor het eerst orde in de chaos. "What you see is what you get...." Maar dat is dan ook 'get'! Met de groetjes uit Heerlen. Gek!  

Deze dance-avond wordt georganiseerd in én door poppodium NIEUWE NOR in het kader van 'Nieuwe Nor Nacht'. De voorverkoop is gestart op woensdag 27 juni om 12.00.

Meld je aan voor de nieuwsbrief