film: 'Song To Song'
[locatie: Filmhuis De Spiegel]
10 August 2017

Filmhuis De Spiegel


voorverkoop: € 7,5
CJP: € 5,5
student: € 5,5
Avondkassa: € 7,5

Open 19:30 | Aanvang 20:00 | Einde 22:30

Tickets
Deze filmvertoning vindt plaats in Filmhuis De Spiegel

Filmhuis De Spiegel en de NIEUWE NOR slaan de handen ineen om jullie de beste muziek-gerelateerde actuele films te tonen. In 'Song to Song' toont Terrence Malick een rock ‘n’ roll wereld van verleiding en verraad. De mooie poëtische beelden van de film zijn typerend voor de sfeer die we van deze regisseur kennen. Deze filmvertoning vindt plaats in Filmhuis De Spiegel.

De jonge, ambitieuze en onzekere Faye (Rooney Mara) legt het aan met muziekproducent Cook (Michael Fassbender). Ze hoopt dat dat haar carrière ten goede zal komen. Als ze BV (Ryan Gosling) ontmoet, ontdekt ze wat echte liefde kan zijn, maar het lukt haar niet Cook los te laten. Op zijn beurt verleidt Cook een serveerster (Natalie Portman) die zo opeens toegang krijgt tot een haar vreemde, losgeslagen wereld van rijken.

De geliefden draaien om elkaar heen, maar worden vooral met zichzelf geconfronteerd. Zijn ze wie ze denken te zijn? Worden ze wat ze hopen te worden? Als in een schilderij van Jeroen Bosch (volgens Variety) onthullen de acteurs de grenzen van zichzelf. De muziek van de festivals in Austin, Texas geeft de film een dikke bonus: voorbij komen onder meer Iggy Pop, Patti Smith en The Red hot Chili Peppers.★★★★★ - Filmvandaag.nl - ''Deze film over het leven zelf is bedwelmend, ontroerend en schilderachtig mooi [...] Werkelijk een prachtige film"'
★★★★ - Cinemagazine.nl - "'Terrence Malick, de grootmeester van de existentialistische verstilling''
★★★★ Het Parool - "Song tot Song is een schitterend gefotografeerde “ménage a trois”.

Deze filmvertoning vindt plaats in Filmhuis De Spiegel en is 'powered by NIEUWE NOR'. Het is mogelijk e-tickets te kopen via Filmhuis De Spiegel.


Meld je aan voor de nieuwsbrief