'Fourever Young' (40+)
de 40+ dansavond voor iedereen die jong van geest is!
25 May 2019

NIEUWE NOR - zaal


Dit evenement is gericht op 40-plus!
voorverkoop: € 10,00
avondkassa: € 10,00

Open 21:00 | Aanvang 21:00 | Einde 03:00

Tickets
Dit evenement duurt van 21.00 tot 03.00

Fourever Young is de 40+ dansavond voor iedereen die jong van geest is, ongeacht je werkelijke leeftijd!  Een tijdloze megahit van Alphaville is de inspiratiebron voor onze nieuwste dansavond voor 40 plus. De guilty pleasure uit 1984 inspireert 35 jaar later nog steeds hele generaties muziekliefhebbers. Of het een dance-bewerking door  (1994) of een hiphop-versie door JAY-Z (2009) is, start ‘Forever Young’ en iedereen zingt massaal mee! Ondertussen denkt de 40 plusser met weemoed terug aan de tijd dat we allemaal nog iets jonger waren. Maar waren we ook wilder? Dat is de vraag die je 25 mei mag beantwoorden op de dansvloer hier in poppodium NIEUWE NOR. 


The music's played by the, the Vinyl Twins!
Voor de eerste editie van Fourever Young hebben we The Vinyl Twins gestrikt. The Vinyl Twins zijn platendraaiers en muziekliefhebbers pur sang. Gedurende de laatste decennia hebben ze hun kapitaal gestoken in het zwarte goud en delen deze rijkdom graag met jou om samen een feestje te bouwen.

The Vinyl Twins draaien de hele avond uitsluitend onverwoestbare vinylsingles in alle mogelijke stijlen en kunnen putten uit een collectie met meer dan 13.000 7″ singles. Van pop tot rock, soul, funk, disco, dance, new wave, reggae, ska, indie & alternative rock tot jukebox-hits, van oldies tot newdies. Geen anonieme, voorgeprogrammeerde iTunes of Spotify lijstjes vanaf een laptop, maar ‘echte’ platen uit 50 jaar muziekhistorie, door echte muziekliefhebbers. 
De dans-avond Fourever Young vindt plaats in poppodium NIEUWE NOR en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht. De kaartverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief