'Gulpener Geen GeDonder #67'
ft. Maxime & Glyn + The Stabbing Sisters
19 April 2018

NIEUWE NOR - café


Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 22:30

Gratis toegang


Gulpener Geen GeDonder is de maandelijkse avond voor talent in het café van poppodium NIEUWE NOR. Omdat we geen gedonder willen met de buren over het geluid op deze mooie donderdagavonden is de setting akoestisch én zonder drums. Met andere woorden: het liedje staat centraal. De editie van donderdag 19 april staat in het teken van twee duo's: The Stabbing Sisters, bestaande uit Zoë en Eva Kroezen, en Maxime & Glyn, die afgelopen januari hun eerste EP uitbrachten. 

Maxime & Glyn
De muziek van Maxime & Glyn is puur, geschreven uit het hart en gebaseerd op eigen ervaringen. Het duo startte vijf jaar geleden met het coveren van hun favoriete nummers, maar schrijven en zingen inmiddels ook eigen werk, waarmee ze al op verschillende podia in Nederland hebben gestaan zoals Bruis Festival, Festival Mundial en zelfs een festival in Marokko. Maxime & Glyn zetten hun eigen muziek op plaat en brachten begin 2018 hun eerste EP uit. Daarnaast hebben ze hun muzikale talent al een aantal keer in Nederland laten toetsen. Zo namen ze vorig jaar deel aan de online talentenjacht van Giel Beelen ('Giels Talentenjacht'), waar ze van de 1200 aanmeldingen uiteindelijk tot de laatste 25 schopten. Op donderdag 19 april komen Maxime en Glyn – student van de opleiding Muzikant Popmuziek aan Arcus College – naar het café van de NIEUWE NOR met zowel covers als eigen werk.


 
The Stabbing Sisters
Het Heerlense duo The Stabbing Sisters, bestaande uit de zusjes Zoë en Eva Kroezen, vervangt The Mers. Eva (zang & gitaar) en Zoë (zang) zingen en spelen covers in hun eigen stijl. Laat je niet afschrikken door hun naam; ze zijn eigenlijk best lief!

Dit concert vindt plaats in het café van poppodium NIEUWE NOR. De toegang bij Gulpener Geen GeDonder is gratis. Het is niet nodig/mogelijk te reserveren.

Meld je aan voor de nieuwsbrief