'Heavn' ft. Dux n Bass + Subp Yao
+ Heavn Soundsystem
16 March 2019

NIEUWE NOR - zaal


De kaartverkoop is gestart.
vroege vogel: € 5,00
voorverkoop: € 6,00
avondkassa: € 7,50

Open 22:00 | Aanvang 22:00 | Einde 04:45

Tickets

Bass-collectief Heavn focust zich op sounds uit de UK underground. Van grime, garage en bass tot dubstep en drum & bass. Elke editie van Heavn ademt een unieke sfeer, afhankelijk van de locatie, omgeving en de line-up. Na vier geslaagde events en een jaar gevuld met boswandelingen, afterparties voor events als State of Unrest, Neuron én de samenwerking met Pro Freestyle in september is Heavn op 16 maart 2019 terug in poppodium NIEUWE NOR.  De hoogmis wordt geleid door de bass-profeten Subp Yao en Dux n Bass, aangevuld met de 3 wijzen van Heavn én een DJ-contest winnaar.


Subp Yao [MethLab Agency]
Subp Yao is een van Europa's kleurrijkste bass artiesten. Zijn sound varieert tussen smerige beats en halftime tot extatische, eclectische mutaties van bodymusic, footwork en letfield bass. Daarom een perfect lid voor de MethLab Agency crew. Ook zijn releases op Saturate Records, Flexout Audio en Unchained Recordings en collabs en remixen met Addison Groove, Astronautalis, Rachel Green DJ, Razat en Dayle, zijn een getuigenis van de kwaliteit van zijn werk.


Dux n Bass [Spinnin' Records]

Met een show op Tomorrowland, een collab met niemand minder dan Macky Gee op Spinnin' Records en dikke producties in de pijplijn is Dux n Bass een Jump Up naam waar we rekening mee moeten gaan houden in de Drum & Bass scene. 


HEAVN Soundsystem

Na drie jaar samen plaatjes draaien, besloten de leden van HEAVN om hun krachten te bundelen in een eigen soundsystem. 3 unieke elementen die samen een goed geoliede machine vormen. Van Global Bass, naar Garage en Dubstep en Grime. Niets is deze boys te gek!


Deze dance-avond vindt plaats in poppodium NIEUWE NOR en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht. De kaartverkoop is gestart. 


Meld je aan voor de nieuwsbrief