'Jambalaya'
jamsessie
14 September 2017

NIEUWE NOR - zaal


Open 20:00 | Aanvang 20:00 | Einde 23:30

Gratis toegang
LET OP: neem je eigen instrument mee!

Sterke soulvolle smaken, gekruid met pittige hiphop en afgeblust met pop, op een bedje van rock? Dat is onze nieuwe jamsessie ‘Jambalaya’! Op donderdag 14 september presenteert poppodium NIEUWE NOR, niet toevallig na afloop van 'Romeo’s Soulfood', voor de tweede keer een bijzondere jamsessie om van te smullen. Een avond die bestaat uit drie gelijke delen: optredens, spontane jams én improvisatie. Uiteraard zorgen we voor een muzikale chef die de ingrediënten omtovert tot een welklinkende specialiteit. Doe je mee? Pak je instrument en zorg dat je er op 14 september bij bent!

We starten de avond met twee korte optredens: allereerst breken The Stabbing Sisters, bestaande uit Eva Kroezen en Zoë Kroezen - de jonge organisatrice van ‘Jambalaya’ - het ijs; vervolgens is het de beurt aan de alternative rock-rap-punk van Point Break.Tijdens deze optredens - tussen 20.00 uur en 21.00 uur - kun JIJ je inschrijven voor de daaropvolgende jamsessie door het doorgeven van je naam en instrument.

Want, vanaf 21.00 uur start dan de echte jamsessie waar bands willekeurig gevormd worden met de ingeschreven muzikanten. Door middel van een ‘tombola’ combineert onze host als een ware chef de muzikanten als ingrediënten voor een aantal jam-bands die na elkaar het podium beklimmen.

Nadat alles goed los is gemixt, is er tijdens het derde deel van de avond, na de jamsessies, ruimte om zelf bands te vormen en je skills te tonen met je nieuwe band, je eigen groep, als duo, of solo.

Deze activiteit vindt plaats in de zaal van poppodium NIEUWE NOR. De toegang is gratis. Drumstel en versterkers zijn aanwezig, en worden verzorgd door The Key Sessions. Je hoeft enkel je eigen instrument mee te nemen. Het is niet nodig/mogelijk te reserveren, want je schrijft je voor de jamsessie in op de avond zelf.


Meld je aan voor de nieuwsbrief