Leafs
+ Individuals + Novacane afterparty ft. Boscha Nova & Yung Baro
29 March 2018

NIEUWE NOR - zaal


voorverkoop: € 10,00
CJP: € 10,00
student: € 10,00
Avondkassa: € 12,5

Open 20:00 | Aanvang 21:00 | Einde 02:00

Tickets


Tijdschema | 20:00u. deuren open / DJ's Boscha Nova & Yung Baro | 21:00u. Individuals | 21:45u. Leafs | na afloop tot 02:00u. NOVACANE afterparty ft. Boscha Nova & Yung Baro
Voor dit concert geldt een minimumleeftijd van 16 jaar.

Met 16 herfsten op zak is Leafs de jongst getekende artiest op Noah's Ark ooit. En die status als groot talent maakt hij momenteel helemaal waar: begin januari gaf hij een van de beste hiphop-shows op Noorderslag in Groningen. 3VOOR12 concludeerde: "De jeugd heeft de toekomst, helemaal als de jeugd zo’n enorm goede show geeft." Maar goed dat we Leafs al hadden geboekt vóór het belangrijkste Nederlandse showcase-festival... Zo kun je op donderdag 29 maart al die tracks van albums 'Feals' en 'Adventures' komen meezingen in de NIEUWE NOR!

Na afloop van de show van Leafs draaien Novacane-residents Boscha Nova en Yung Baro nog een paar uur de beste hiphop, want (Goede) vrijdag 30 maart is voor veel scholieren een vrije dag en daar willen we natuurlijk van profiteren met een lekker afterparty! 

Met 16 herfsten op zak was Leafs de jongst getekende artiest op Noah's Ark ooit. Na het zien van zijn video 'Race' neemt Noah's Ark producer Ramiksde rapper uit Almere onder zijn hoede, wat het startsein markeert van een muzikaal en vriendschappelijk samenwerkingsverband.In mei 2017 verschijnt "FEALS", Leafs' volledig door Ramiks geproduceerde debuut EP met daarop het ultiem meezingbare 'Alright'. Eind 2017 volgt een tweede EP: "Adventures", met daarop o.a. de singles Mikado en Mamacita. Vraag Leafs naar zijn motto en zijn antwoord is "altijd blijven flexen". Die flexibiliteit vind je terug in zijn muziek, waarin Leafs een ontwikkeld, energiek geluid ten gehore brengt, dat zijn weg vindt binnen een spectrum van aanstekelijke pop en alles wat de culturele boventoon voert in het inernationale trap-en hiphoplandschap. Met zijn hooks, jeugdige gelijk en co-signs van o.a. Yung Nnelg, Bokoesam en Sevn Alias heeft Leafs zich in een korte tijd weten te vestigen als een van de meest sprankelende talenten van Nederland.

support: Individuals
Een collectief met zoveel diversiteit kan niet anders dan verrassen. Individuals is een 8 man tellend collectief uit Rotterdam en omstreken. De jonge groep bestaat uit rappers, producers en DJ’s en staat voor diversiteit. Niemand in de groep is hetzelfde, waardoor ze telkens verfrissend zijn. De individuele leden hebben ieder hun eigen sound die het beste naar voren komt wanneer ze hun krachten bundelen. Rappers Dentalhon en Cry hebben met clips als 'Gangshit', 'Joggen' en 'Soda' al laten zien dat ze er zijn om te blijven, terwijl Iced Out Blue op 'Ze Wil' liet zien hoe divers het collectief is. Een mix van charisma en explosieve energie zorgt ervoor dat ze het publiek goed mee kunnen krijgen tijdens shows, wat ze eerder lieten zien in de Maassilo en zelfs in het buitenland.Dit concert vindt plaats in en wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De minimum leeftijd voor het bezoeken van het concert is 16 jaar. De voorverkoop is gestart.

Meld je aan voor de nieuwsbrief