'LOS! - Summer is Coming' (verplaatst!)
nieuwe datum: 29 september
23 June 2018

NIEUWE NOR - zaal


VERPLAATST
Open 22:00 | Aanvang 22:00 | Einde 03:45

Tickets
Let op: dit evenement is verplaatst naar 29 september. Tickets blijven geldig.
De LOS! editie van 23 juni hier in poppodium NIEUWE NOR gaat helaas niet door en is verplaatst naar zaterdag 29 september.

Organisator Connie Fetti sprak vanaf haar vakantie-adres Los Gigantes deze boodschap voor jullie in:
"Lieve feestbeesten! We gaan ons zomerse feestje van 23 juni verplaatsen. Jullie zijn veel te druk met examenfeestjes, zonvakanties en festivals. We willen natuurlijk zo veel mogelijk van jullie de kans geven om met ons mee te schreeuwen met de Backstreet Boys & Ronnie Flex en te dansen in de confetti. En daarom gooien we de boel om naar... 29 september! We sluiten het zomerseizoen af met een LOS! XXL-editie om van te dromen! Had je nou al tickets voor 23 juni? No worries, die blijven geldig voor 29 september. Geen zin om in september de broek van je heupen te dansen? Ook geen worries, alle ticketkopers krijgen een mailtje met meer info. Maar we verklappen alvast, 29 september ga je niet willen missen."

Kun je nou deze zomer niet overleven zonder een dosis confetti en heerlijke hits? LOS! staat ook nog op ParkCity Live, Essential Festival en de Gulpener Bierfeesten.

Goedmakertje: GRATIS naar $hirak!
Dat dan weer wel! Omdat we dit nieuws ook erg vervelend vinden mag je aanstaande woensdag met je LOS! ticket gratis een kijkje komen nemen bij Geslaagt! ft. $hirak. Je weet wel, die jongeman achter Drank & Drugs van Lil Kleine, Krantenwijk van Boef en Jungle van Broederliefde. En zo ken je nog 100 hits van zijn hand. Er zit niet voor niks een $ in z'n naam... Kost jou als die-hard LOS-bezoeker dan weer... helemaal niks! 29 september - LOS! XXL editie
LOS! komt op 29 september terug naar poppodium NIEUWE NOR voor een XXL editie! Met een vernieuwde huisstijl gaan ze zo een nog flitsender tropisch heet feestje neerzetten! Het dj-team staat alweer hitjes te mixen alsof het cocktails zijn en de opblaas-flamingo's zijn al flink aan het oefenen op hun dansmoves. Zoals je van LOS! gewend bent bombarderen ze je ook weer met een paar kilo confetti en andere feestelijke hoogstandjes. Precies zo'n avond waar je bij moet zijn dus. (Minimumleeftijd: 16 jaar)

LOS! wordt georganiseerd in poppodium NIEUWE NOR door en in samenwerking met 'LOS'. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief