(Lotte Walda’s) Beautiful People Festival
met o.a. Cooder's Connection, Soma Age
29 December 2017

Pancratiusplein Zuid


Open 16:00 | Aanvang 16:00 | Einde 00:00

Gratis toegang
Dit concert vindt plaats tijdens Holy Moly op het Pancratiusplein Zuid (Winterpark Urbana)
“I’d gather everyone together for a day” zingt Melanie in haar hit “Beautiful People”. En dat is precies wat de Heerlense zangeres Lotte Walda – groot fan van Melanie - op vrijdag 29 december gaat doen tijdens Holy Moly! Als eindexamen-opdracht van haar studie tot muzikante aan het Arcus College organiseert ze een multicultureel festival op Winterpark Urbana, helemaal in de sfeer van peace & happiness; vrede, gelijkheid en liefde. Met muziek, eten van over de hele wereld. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.

Als eindexamen-opdracht voor haar studie tot Muzikante aan het Arcus College kreeg de Heerlense Lotte Walda, bekend van o.a. Giel’s Talentenjacht, De Wereld Draait Door en optredens op Pinkpop, de opdracht: ‘regel een optreden’. Maar dát ging haar niet ver genoeg. Tijdens haar stage bij de NIEUWE NOR bedacht ze een eigen festival over gelijkheid, rondom Kerst. Zoals ze het zelf zo graag ziet: “Op het Beautiful People festival stralen wij liefde uit. Je mag er zijn. Je mag jezelf zijn. In een wereld vol vooroordelen leek het mij een fijne gedachte met elkaar op een plek te zijn en saamhorigheid onder ons te voelen. De naam 'Beautiful People' komt van een liedje van Melanie. Daarin zingt ze "I’d gather everyone together for a day' en dat is precies wat ik ga doen.”Op vrijdag 29 december gaat het gebeuren, op het Pancratiusplein Zuid in de tipi-tenten van het sfeervol ingerichte Winterpark Urbana tijdens Holy Moly! Van 16:00 uur tot 00:00 uur spelen er diverse bands met verschillende stijlen, zoals Americana en Tex-Mex van Cooder’s Connection, Reggea van Soma Age (BE) en nog veel meer. In een andere tent  kun je eten proeven uit verschillende windstreken, zoals Aziatisch, Mexicaans, Surinaams, Joods en Syrisch. Voor een eetkaart à € 5,- krijg je twee bijzondere hapjes. Daarnaast is er een 'Give Away Corner' waar bezoekers (houdbaar, verpakt) voedsel of kleding kwijt kunnen. Lotte zal dit zelf naar de voedsel- en kledingbank brengen. En natuurlijk gaat Lotte ook zélf zingen, en komt 'Beautiful People' van Melanie zéker voorbij.

Kom dus op vrijdag 29 december sfeer proeven op het sfeervolle Winterpark Urbana tijdens Holy Moly, mooie mensen! Dit kan niet anders dan een prachtige avond worden.

beeldmateriaal Beautiful People Festival: in loving memory of Diana Voestermans / ontwerp poster: DAG/Sjon Mobers

Meld je aan voor de nieuwsbrief