'IBA Kloostersessie' ft Malcolm Holcombe (USA)
+ Robert H. Brown
10 May 2019

Savelbergklooster


Dit concert vindt plaats in het Savelbergklooster. De kaartverkoop is gestart.
voorverkoop: € 15,00
student/cjp: € 12,50

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:00

Tickets
Tijdschema: 20:00u. deuren open | 20:30u. - 20:55u. Robert Hugh Brown | 21:15u. Malcolm Holcombe (verwacht einde: 22:30u.)

Als je de muziek van Malcolm Holcombe kon ruiken, zou je je verliezen in de geuren van tabak, verse modder en de hars uit duizenden versleten gitaarsnaren. De populaire blues/folk zanger staat bovenaan de Amerikaanse Americana hitlijsten en bracht onlangs zijn 13e album uit: 'Come Hell Or High Water'. Met zijn rauwe stem en brute eerlijkheid vult hij op vrijdag 10 mei het Savelbergklooster.


support: Robert Hugh Brown (RHB)

Laat je niet misleiden: deze veelzijdige performer dankt zijn achternaam aan zijn Britse afkomst maar is toch écht woonachtig in Stein. Met zijn warme, donkere stem neemt singer-songwriter Robert H Brown je mee in al zijn hoop en verlangens. Verwacht van RHB pop-rock met een flinke scheut americana en blues. IBA Kloostersessies
De Kloostersessies van poppodium NIEUWE NOR gaan vanaf 2019 verder onder de naam ‘IBA Kloostersessies’. De sessies zijn rustgevende, intieme zit-concerten in de prachtige setting van de kapel van het Savelbergklooster in Heerlen. Muziekcultuur is belangrijk in Parkstad, en daarmee belangrijk in het centrum van Heerlen. Om deze cultuur te behouden en uit te bouwen wordt in het stadshart een breed muziekaanbod voor een jong publiek gepresenteerd. In dat kader wordt de ‘Muziekboulevard’ ontwikkeld. De uitbreiding van de Nieuwe Nor is onderdeel van het IBA-project ‘Muziekboulevard’. Activiteiten als de Kloostersesssies door de NIEUWE NOR zijn een mooi voorbeeld van kruisbestuiving tussen het (her)gebruiken van monumenten in de regio en het profileren van de muziekscene die in Parkstad bloeit. De sessies ‘belichamen’ ook een nieuw zelfvertrouwen van Parkstad; een regio om trots op te zijn.


Dit concert vindt plaats op locatie Savelbergklooster, Gasthuisstraat 2 in Heerlen (praktisch naast de NIEUWE NOR). De organisatie is in handen van de NIEUWE NOR en de voorverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief