Nachbar Nacht presenteert: Klein.Berlijn
met o.a. Lotte Walda, Lights Out (DE), Las Lloronas (BE), The Straw That Broke The Donkey's Back
09 May 2018

Schelmenhofje


voorverkoop: € 0

Open 18:00 | Aanvang 18:00 | Einde 22:30

Gratis toegang


Tijdens de allereerste Heerlense Nachbar Nacht op woensdag 9 mei viert Heerlen de grensliggingHeerlen-Aken. De afstand tussen beide steden is zo klein, dat we gemakkelijk van elkaars cultuur enevenementen kunnen genieten. Heerlen doet de aftrap met een tof en bruisend programma met film,muziek, breakdance battles, Street Art Tours en poetry slams. Helemaal in het teken van Aken enHeerlen. Vier je mee?

Ter ere van de eerste Nachbar Nacht, zetten we Klein.Berlijn op op het Schelmenhofje. Van 18:00 uur tot 22:30 uur kun je genieten van poetry slam, breakdance battles en muziek op het gezelligste pleintje van Heerlen. Optredens zijn er o.a. van Las Lloronas (BE), The Straw That Broke The Donkey's Back (NL), Lotte Walda (NL) en Lights Out (uit Aachen, DE).Deze eerste editie van de Nachbar Nacht is onderdeel van het randprogramma van de Akense Karlspreis. De oudste en bekendste prijs die uitgereikt wordt voor verdiensten ter bevordering van de Europese eenwording. Dit jaar gaat de prijs op donderdag 10 mei naar de Franse president Emmanuel Macron. Kijk voor het volledige programma op: www.nachbarnacht.nl. 

Klein.Berlijn tijdens de Nachbar Nacht wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR i.s.m. Remcom en de Gemeente Heerlen. De toegang is gratis.


Meld je aan voor de nieuwsbrief