Nachbar Nacht presenteert: Nur Deutsche Welle
09 May 2018

NIEUWE NOR - zaal


voorverkoop: € 5,00
CJP: € 5,00
student: € 5,00
Avondkassa: € 7,5

Open 19:30 | Aanvang 20:15 | Einde 23:00

Tickets
Tijdschema Nachbar Nacht!

Tijdens de allereerste Heerlense Nachbar Nacht op woensdag 9 mei viert Heerlen de grensligging Heerlen-Aken. De afstand tussen beide steden is zo klein, dat we gemakkelijk van elkaars cultuur en evenementen kunnen genieten. Heerlen doet de aftrap met een tof en bruisend programma met film, muziek, breakdance battles, Street Art Tours en poetry slams. Helemaal in het teken van Aken en Heerlen. Vier je mee? 

Onversneden Deutsche Welle uit de jaren tachtig door een Heerlense band met oud-leden van o.a. Volumia! Hoe kunnen we beter vieren met je nachbar dan met een selectie van de beste nummers van Nena, Peter Schilling, Spyder Murphy Gang, Lucilectric, enzovoorts... Nur Deutsche Welle speelt meezingers rechtstreeks uit de tijd van DA DA DA, getoupeerde kapsels, opzichtige make-up, schoudervullingen en skai-leren jassen. Party machen met dit feest der herkenning!Deze eerste editie van de Nachbar Nacht is onderdeel van het randprogramma van de Akense Karlspreis. De oudste en bekendste prijs die uitgereikt wordt voor verdiensten ter bevordering van de Europese eenwording. Dit jaar gaat de prijs op donderdag 10 mei naar de Franse president Emmanuel Macron. Kijk voor het volledige programma op: www.nachbarnacht.nl. 

Dit concert vindt plaats en wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR i.s.m. de Gemeente Heerlen. De kaartverkoop is gestart. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief