OLIVER [EP release]
+ Aurora Borealis
02 June 2018

NIEUWE NOR - zaal


voorverkoop: € 6,00
Avondkassa: € 8

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:30

Tickets


Op zaterdag 2 juni releast de Heerlense pop/rock-band OLIVER in poppodium NIEUWE NOR hun eerste EP, “Talk To Me”, die werd geproduceerd en gemixt door Gino Bombrini (Komodo, Skip&Die) en waarvoor Ronja Driessen het prachtige artwork verzorgde. Verwacht een unieke, sfeervolle avond boordevol nieuwe nummers, waarbij OLIVER speciaal voor hun EP release wordt aangevuld met strijkers.

OLIVER is een alternatieve pop-/rockband met muzikanten uit het uiterste zuiden van het land. Hun nummers zijn dromerig en melodisch, en bevinden zich ergens tussen het vroegere Coldplay en het meer toegankelijke werk van Radiohead. Intelligente pop met een donker randje: het is muziek die je snel pakt, maar nooit standaard is. Muziek die je raakt!


 
De afgelopen jaren was OLIVER te zien op verschillende festivals (o.a. DVERS, Bochum Total en Bevrijdingsfestival Heerlen) en namen ze deel aan bandwedstrijden zoals Nu Of Nooit, waarbij ze in de NIEUWE NOR de publieksprijs in de wacht sleepten en drummer Melvin Hardin werd bekroond tot muzikant van de avond. Met de geldprijs die verbonden was aan deze publieksprijs dook OLIVER de studio in om hun EP “Talk To Me” op te nemen, die zij op zaterdag 2 juni releasen in onze popzaal.

support: Aurora Borealis
Aurora Borealis is een jonge all-female band, ontstaan op het Conservatorium van Maastricht, geïnspireerd door artiesten als Alt-J, Daughter en London Grammar. Hun liefde voor meerstemmigheid en indie pop/rock bracht Florence, Ellen en Lea bij elkaar. Zwevende synthpads, strakke drums, een diepe bas en hypnotiserende gitaarriffs vormen met de meerstemmige, melancholische zang de sound van Aurora Borealis.Dit concert vindt plaats in én wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De voorverkoop is gestart.

Meld je aan voor de nieuwsbrief