'Oops Upside Ya Head'
Yancy + Minzo + le Kacang + OUYH Soundsystem
30 September 2017

NIEUWE NOR - zaal


voorverkoop: € 4
Avondkassa: € 5

Open 22:00 | Aanvang 22:00 | Einde 03:45

Tickets


Met 'Oops Upside Ya Head' heeft Zuid-Limburg haar eerste clubnacht voor liefhebbers van Soulection, Future Beats, Rhythm & Grime. Denk aan producers als Kaytranada, Sango Edits, Wantigga en van eigen bodem FS Green (Midas Hutch), Full Crate, SirOj & Jarreau Vandal. Hét geluid van morgen! De bekende r&b en hiphop plaat, geflipt op een futuristisch funky beat en gemixt met een intieme & grimey sfeer. Next level! 'Oops Upside Ya Head' is het platform voor deze vooruitstrevende elektronische muziek, waarbij de liefhebbers met elkaar kunnen connecten en nieuwe tunes gaan ontdekken in de meest knusse, funky setting van onze zaal. De acts die je hoofd gaan vullen: Yancy, Minzo Le Kacang & OUYH Soundsystem!Yancy
Kind aan huis bij events als In Effect en Novacane, maar ook als Amplified-resident bouwt Yancy regelmatig een dik feestje. Vanavond viert hij zijn eigen feestje, met ons. 

Minzo

De Amplified-boss is verre van eenkennig. Van D&B en dubstep in alle soorten en maten, tot grime & house. Minzo brengt Bassmusic uit 046!

Le Kacang
Le Kacang laat liever zijn producties voor zich spreken en dropte 2 maanden geleden de 6 tracks tellende 'Disguised EP'. Heerlijk spul!OUYH (Soundsystem)

De man met het masterplan maakte van zijn In Effect een onmisbare pijler in de Eclectische scene van onze stad. Na Juicy en Selectah is 'Oops Upside Ya Head' het meest recente en meest gewaagde uitstapje van deze muzikale familie. Respect! 

Deze NNNacht wordt georganiseerd in én door poppodium NIEUWE NOR in samenwerking met '187 Events'. De voorverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief