Rave Atelier presents 'Deep91's Birthday Bash' (18+)
VNTM Live + Deep91 + Brake + SIMUN + Gino Pasarella
27 September 2019

Nieuwe Nor - zaal


Minimumleeftijd: 18 jaar. I.D. verplicht
Open 23:00 | Aanvang 23:00 | Einde 05:00

Tickets
Dit evenement duurt van 23.00 tot 05.00. Minimumleeftijd: 18 jaar.

Rave Atelier presenteert dit jaar de jaarlijkse 'Deep91 Birthday Bash' hier in poppodium NIEUWE NOR. Op 27 September brengen de feestbeesten de lekkerste Techno & House naar het centrum van Heerlen voor een intieme maar knallende birthday bash. Wie jarig is trakteert, dus nodigt Gino VNTM Live uit op zijn verjaardag. Met shows op Tomorrowland & Awakenings is Thomas van de Ven is een van de hardst opkomende live techno-artiesten van het moment.

Rave Atelier
Rave Atelier! Het initiatief van een knotsgek collectief vrienden organiseert  intieme feestjes op dikke locaties, met lieve mensen en vooral héle lekkere muziek. Zo hebben ze de afgelopen tijd heerlijk evenementen neergezet op mooie locaties als Kasteel Geusselt en Onder de Brug in Vroenhoven, maar streken ze ook neer op Groove Garden, Essential Festival, Over De Grens en in Complex Maastricht. Samen met Deep91 gaan ze deze keer poppodium NIEUWE NOR optuigen tot een waar rave atelier. 

VNTM LIVE
Als headliner komt niemand minder dan VNTM Live de show stelen! Bekend van onder andere Tomorrowland & Awakenings Een act die je niet snel op een intiem feestje zult zien! VNTM (1994) is een techno live act uit Amsterdam. Zijn sound omvat een donker underground geluid met eigentijdse progressieve melodieën, die meteen de aandacht van de luisteraars zal trekken. De complete ervaring staat centraal tijdens zijn set door sterke beelden te combineren met een unieke muzikale identiteit. VNTM staat voor kwaliteit, stabiliteit en hedendaagse muziek die tijdloos is, en zowel de newskool als de oldskool liefhebber zal bekoren. VNTM Live zag je o.a. op Awakenings, Tomorrowland, We Are Electric Festival en zijn producties worden ondersteund door artiesten als Tale of Us, Patrice Baumel, Sam Paganini, Reinier Zonneveld, Pan-Pot en Secret Cinema.

Deep91 [Carypla Records]
Birthday-boy Deep91 staat uiteraard op de line-up van zijn eigen feestje omringd door  zijn muzikale famile-leden als BrakeSIMUN en Minimahlzeit's eigen Gino Pasarella
 Deze dance-avond vindt plaats in poppodium NIEUWE NOR en wordt georganiseerd door Rave Atelier i.s.m. Deep91! Minimumleeftijd: 18 jaar.  De voorverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief