'Romeo's Soulfood' #10
29 June 2017

NIEUWE NOR - café


soulfood: € 11,5
Avondkassa: € 11,5

Open 18:00 | Aanvang 18:00 | Einde 20:00

Uitverkocht


Poppodium NIEUWE NOR heeft een traditie als het gaat om lekker exotisch eten. Het eetcafé van het voormalige Culturele Café De NOR was tot 2006 een begrip in Heerlen. Met de komst van de nieuwe popzaal eindigde die traditie voor het publiek. Echter, de huiskok, Romeo Dorff, bleef zijn keuken trouw. Hij kookt wekelijks zijn soulfood voor bands en artiesten die na een lange reis in Heerlen aankomen. Inmiddels weet heel muzikaal Nederland, en ook daarbuiten, dat ze in de NIEUWE NOR kunnen rekenen op een heerlijke voedzame maaltijd met een Surinaams tintje. Hoe dat smaakt kun je één keer per maand zelf in het café van de NIEUWE NOR.

Het menu van de laatste Romeo's Soulfood van seizoen 2016-2017:


muziek: CelineShanice
Blijf na afloop van Romeo’s heerlijke nagerecht gerust nog even hangen voor singer-songwriter Celine van Veldhoven, 2e jaars student KTM (Kunst, Theater en Media) aan Arcus College. Onder de naam CelineShanice schrijft ze sinds enkele maanden fijne popliedjes, waarbij ze inspiratie haalt uit artiesten als John Mayer, Katie Melua en The Beatles.

Het driegangenmenu kost € 11,50 (excl. consumpties) en aanschuiven kan tussen 18:00 en 20:00 uur. Vanwege de beperkte capaciteit vragen we hiervoor te reserveren door het sturen van een e-mail (vermeld aantal personen) naar info[at]nieuwenor.nl of te bellen naar 045-4009100. Njang Sweetie!


Meld je aan voor de nieuwsbrief