'Romeo's Soulfood' #12
26 October 2017

NIEUWE NOR - café


soulfood : € 12,5
soulfood - kindermenu: € 7,5

Open 18:00 | Aanvang 18:00 | Einde 20:00

Uitverkocht


Deze editie is vol; op donderdag 16 november is er nieuwe Romeo's Soulfood.

Poppodium NIEUWE NOR heeft een traditie als het gaat om lekker exotisch eten. Het eetcafé van het voormalige Culturele Café De NOR was tot 2006 een begrip in Heerlen. Met de komst van de nieuwe popzaal eindigde die traditie voor het publiek. Echter, de huiskok, Romeo Dorff, bleef zijn keuken trouw. Hij kookt wekelijks zijn soulfood voor bands en artiesten die na een lange reis in Heerlen aankomen. Inmiddels weet heel muzikaal Nederland, en ook daarbuiten, dat ze in de NIEUWE NOR kunnen rekenen op een heerlijke voedzame maaltijd met een Surinaams tintje. Hoe dat smaakt kun je één keer per maand zelf in het café van de NIEUWE NOR proeven.

Vanaf deze editie van Romeo's Soulfood zijn er een aantal dingen in de opzet licht gewijzigd. Deels zijn zaken die wij vinden dat bij onze locatie en de sfeer van de avond ('mee-eten met wat de artiest eet'/'eten wat de pot schaft') passen. Romeo's Soulfood kent een informele sfeer en is een sociale gebeurtenis. Er is daarom geen vaste tafelindeling meer; het is dus mogelijk dat je een (lange) tafel deelt met andere eters, maar dit kan ook zomaar een muzikant zijn die 's avonds op het podium staat. Verder hebben we de prijs met één euro moeten verhogen en is het niet langer mogelijk te reserveren, maar dient er direct bij het bestellen van tickets te worden betaald. Dit laatste omdat er helaas regelmatig afzeggingen op het laatste moment waren.

Het menu van deze editie van Romeo's Soulfood #12:Na afloop is er in de zaal een concert van Sven Hammond (zie video onder). Bij het bestellen van een ticket voor zowel het concert als Romeo's Soulfood ontvang je € 2,50 korting op Romeo's Soulfood. Een duo-ticket kost dan € 25,00 (regulier, normaal € 27,50) of € 20,00 (student/cjp, normaal € 22,50) en bestel je via deze link.Het driegangenmenu kost € 12,50 (excl. consumpties) en aanschuiven kan tussen 18:00 en 20:00 uur. Vanaf deze editie van Romeo's Soulfood is het niet meer mogelijk te reserveren en moet er meteen bij online reserveren direct betaald worden. Njang Sweetie!


Meld je aan voor de nieuwsbrief