'FUBAR' ft. Ruthless
Skaffa J + Ria Cafeta
04 November 2017

NIEUWE NOR - zaal


voorverkoop: € 7,5
CJP: € 7,5
student: € 7,5
Avondkassa: € 9

Open 22:00 | Aanvang 22:00 | Einde 03:45

Tickets


De voorverkoop start op maandag 2 oktober om 12:00!

We vierden met Skaffa J het hardste einde van onze carNORval, ooit. Zij bedachten het 'Hakkûh, Stampûh & RampeTampe' concept en wij nodigden The Viper, Critical Mass én Deadly Guns uit om samen de Nieuwe Nor he-le-maal af te breken!Van Freestyle tot Hard & Trashcore en wat gingen jullie hard. Na een korte radiostilte is Skaffa J nu helemaal terug. De eerste release staat op stapel en nu presenteren ze ons 'FUBAR': Freestyle met militaire precisie. Afgevuurd door Skaffa J, Ria Cafeta en de droomheadliner voor deze 1e editie: Pussy Lounge resident RUTHLESS! Let's get "Fucked up beyond all recognition!"

Ruthless [Pussy Lounge]
Ruthless is al ruim 22 jaar een vakman die Freestyle verstaat als geen ander. Of het nu tek, jump, hardstyle, trap, oldschool en (early) hardcore is, als Ruud gaat met de banaan is er geen houden meer aan. Zowel achter de decks als in de studio weet Ruthless een feestje te bouwen. Het maakt hem tot één van de vier Pussy Lounge residents en bracht Ruud op de mooiste plekken. EDC, Defqon.1, Qlimax, Tomorrowland, Mysteryland, Decibel, Reverze, Q-BASE. Noem ze maar op! Ook de collabs met Jebroer (Banaan), LNY TNZ (We Don't Care /  Fired Up) en solo-hit Funky Beats (uitgebracht op Brennan Heart’s WE R imprint) zijn stuk voor stuk knallers. Hij laat zich leiden door allerlei funky beats en dan komt het beest achter de decks & komen de feestbeesten in de zaal vanzelf los. Maak je borst maar nat!Skaffa J [FUBAR]
Het Freestyle/Hardstyle Duo Skaffa J weet als geen ander hoe je FUBAR raakt! Van de Pensclappers tot Bauchschmerz, ze zijn altijd in voor een feestje. Na The Viper is nu ook Ruthless te gast op hun eigen feestje. Hoera! "The gates are open!" 

 
Deze NNNacht wordt georganiseerd in én door poppodium NIEUWE NOR in samenwerking met 'Skaffa J'. De voorverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief