Smoove & Turrell
12 March 2021

locatie: ECI Cultuurfabriek, Roermond


voorverkoop: € 15,00
avondkassa: € 17,50
: € 0,00

Open 20:00 | Aanvang 21:00 | Einde 23:00

Tickets


Dit concert vindt plaats in de ECI Cultuurfabriek in Roermond.

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden in poppodium NIEUWE NOR. Als gevolg van de corona-maatregelen en de beperkingen die we ervaren door onze verbouwing kan het concert niet meer op onze locatie plaatsvinden, maar zal het concert plaatsvinden in ECI Cultuurfabriek in Roermond.

Het “Soul”-collectief Smoove & Turrell bestaat 10 jaar. Hoog tijd voor een ’Best of'-concert! 


De Britse producer Smoove en soulzanger John Turrell zijn sinds de lancering van hun debuutalbum ‘Antique Soul’ (2009) top leveranciers van stomende ‘Northern soul’ en een waar begrip in Engeland. De rasartiesten putten uit de roemrijke soul, felle funk en disco uit de jaren 60 & 70 en combineren dat met moderne hiphop-, jazz- en r&b-geluiden die we kennen van o.a. De la Soul, Gnarls Barkley en Outkast. Ze spelen hiermee clubs en festivals plat waaronder dit jaar Glastonbury, Kendal Calling en Amsterdam Dance Event.


Op 15 mei 2020 staan ze voor jou in Poppodium NIEUWE NOR. Het duo wordt bijgestaan door een viertal topmuzikanten die voor een heerlijke swingende avond zorgen.Dit concert wordt georganiseerd door en vindt plaats in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. De kaartverkoop is gestart. 


Meld je aan voor de nieuwsbrief