Snooze Sessions by DJ Lady Aïda
Cultura Nova 2019
28 August 2019

Rabozaal - Theater Heerlen


Dit concert is uitverkocht.
voorverkoop: € 20,00

Open 19:00 | Aanvang 19:30 | Einde 21:30

Uitverkocht
Let op: Bezoekers dienen voor dit ligconcert zelf een matje en/of een deken en een kussen mee te nemen om heerlijk te chillen!

Rustgevend ligconcert van techno-dj-vedette

De Eindhovense dj-vedette Lady Aïda neemt je mee naar een droomwereld van soundscapes. Tijdens dit intieme ligconcert óp het podium van de RABOzaal hoor je geen techno, maar verdwijn je in een elektronische, beatloze en meeslepende soundtrip door de tijd. Sinds een aantal jaren is Aïda Kundalini-yogadocent, waarbij ze de symfonische Paiste 30-inch gong vanwege haar rustgevende vibraties wordt inzet als heilig instrument. Lady Aïda brengt zo een unieke en gelaagde dj-set mét live spel op de gong. Als dj is zij zelf sterk beïnvloed door elektronische muziek zonder beats. Denk aan artiesten als multi-mediakunstenares Laurie Anderson, minimal music-grootheden Steve Reich en Philip Glass, electronische pionier Dick Raaijmakers en ambientgrondlegger Brian Eno. Bezoekers nemen voor dit ligconcert zelf een matje, een deken en een kussen mee om heerlijk te chillen.


Lady Aïda maakt als techno-dj sinds eind jaren '80 festivals en clubs in binnen- en buitenland onveilig en is sinds 2007 een terugkerende naam in de nachtprogrammering van poppodium NIEUWE NOR.

Dit ligconcert wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht i.s.m. Cultura Nova. Dit concert is uitverkocht!


Meld je aan voor de nieuwsbrief