'Southern Roots Clubnight' ft. Hackensaw Boys (USA)
19 October 2017

NIEUWE NOR - zaal


vroege vogel: € 10
voorverkoop: € 17,5
CJP: € 15
student: € 15
Avondkassa: € 20

Open 19:30 | Aanvang 20:00 | Einde 23:30

Tickets

De beste roots, americana en singer-songwriter-muziek hoor je op de 'Southern Roots Clubnight', het kleine broertje van de Southern Rootsnight en neefje van de Southern Blues Night. Op donderdag 19 oktober a.s. de tweede editie plaats in poppodium NIEUWE NOR in Heerlen. We kondigen alvast de eerste aan: één van de opwindendste americana-bands, Hackensaw Boys, de bluegrass-iconnen uit Virginia. Meer namen volgen...

Hackensaw Boys (USA)
De voeten stevig in de traditionele songschrijf-tradities, de handen smerig van de rock-'n-roll en de ogen gefixeerd op de toekomst van echte country muziek. Dat is in een notendop Hackensaw Boys. Hackensaw Boys bestaan al sinds 1999 en hebben inmiddels een compleet eigen draai gegeven aan het bluegrass genre. Zo wordt er veel gecombineerd met rock-'n-roll, roots, country en hillbilly. En op het podium levert dat elke keer weer een geweldige energie op, zoals ook te zien was tijdens hun optreden in het najaar van 2014 in poppodium NIEUWE NOR. Eerder trad de band op bij festivals als Lowlands, Pukkelpop en Bonnaroo, maar op donderdag 19 oktober is het de beurt aan de ‘Southern Roots Clubnight’. De heren spelen geen covers of traditionals maar eigen nummers en weten verdomd goed hoe ze een muzikaal feestje moeten bouwen.


 
De ‘Southern Roots Clubnight’ vindt plaats in en wordt georganiseerd door in poppodium NIEUWE NOR i.s.m. Southern Blues Promotion en Parkstad Limburg Theaters. De voorverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief