The Grand East
+ Geoff Wyld + DJ PAT
05 April 2019

NIEUWE NOR - zaal


De kaartverkoop is gestart.
voorverkoop: € 12,50
cjp/student: € 11,00

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:30

Tickets
Tijdschema: 20:00u. deuren open / DJ PAT | 20:30u. Geoff Wyld | 21:30u. The Grand East (verwachte eindtijd: 22:45u.) | na afloop: DJ PAT

The Grand East is terug. En hoe. Met een nieuw album, 'What A Man', dat bol staat van de onderhuidse spanning. Als een ballon die elk moment kan knappen. Met nieuwe invloeden als Velvet Underground en King Gizzard & The Lizard Wizard brengen ze hun sound naar het nu. Live geven ze nog steeds een dampende rock ‘n soul show, met een zanger die zingt alsof hij door een voodoo-priester op de hielen wordt gezeten. Op vrijdag 5 april 2019 mag je deze fantastische live-act zelf komen aanschouwen in de NIEUWE NOR in Heerlen.

  

support: Geoff Wyld
Deze driekoppige band uit Vaals neemt je mee op reis. Het in de natuur wonen en het maken van inspirerende trips naar de Verenigde Staten, Finland en Frankrijk hebben geleid tot het maken een geheel eigen sound.

De muziek van Geoff Wyld is als een 'Australische kangoeroebiefstuk met kruiden van psychedelische indie-rock'. Tenminste, dat zeggen ze zelf. En een optreden van Geoff Wyld is als de 'boeking van de avond'. Tenminste, dat zei de jury van Nu of Nooit na de voorronde in de NIEUWE NOR vorig jaar.  En een voorprogramma door Geoff Wyld is als...? Vul dit zelf aan na vrijdag 5 april!


DJ PAT
Als plaatjesdraaier zorgde Pat jarenlang voor versleten dansschoenen in zaken als Apollo, Femina, Fellini, Bracke, Kromme Toeter en bij de OUT!-feesten. Van Johnny Cash tot Underworld en de Sugababes: je kunt van alles verwachten als Pat achter de knoppen staat. Want... "Je hebt muziek en muziek die iets met je doet. Ik hou van het laatste!" aldus Pat. Vanavond laat hij zijn psychedelische kant zien en mag je bijvoorbeeld zéker iets van onze lokale helden van DeWolff verwachten.

Dit concert vindt plaats in en wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De kaartverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief