Tom Petty & The Heartbreakers played by Dave Vermeulen's Voltage
29 December 2019

NIEUWE NOR - zaal


Toegang: alle leeftijden. De kaartverkoop is gestart.
Voorverkoop: € 17,50
Avondkassa: € 20,00
CJP/Student: € 15,00

Open 19:30 | Aanvang 20:30 | Einde 23:00

Tickets


Tijdschema: 19:30u. deuren open / 20:30u. Voltage (2 sets met pauze, verwacht einde: 22:50u.)

“Music is probably the only real magic I have encountered in my life. There’s not some trick involved with it. It’s pure and it’s real. It moves, it heals, it communicates. And does all these incredible things. - Tom Petty”

In oktober 2017 is de legende Tom Petty veel te vroeg op 66 jarige leeftijd overleden. Petty is een groot voorbeeld voor veel artiesten, ook voor Dave Vermeulen en zijn mannen! En volgens hen is er te weinig aandacht voor deze artiest. Na een succesvolle eerste clubshow tour langs de mooie zalen in Nederland gaan zij in het najaar van 2019 weer een mooi eerbetoon geven aan Tom Petty and The Heartbreakers. Met bekende hits als “Free Fallin’” en “Mary Jane’s Last Dance”, zal het Nederlandse publiek nogmaals genieten van een gepassioneerde band die het ultieme Tom Petty gevoel benadert.

“Petty was een grootmeester in songwriting & performing, samen met zijn Heartbreakers. Hij is belangrijk geweest voor de Amerikaanse en ook Europese muziekscene. Veel van zijn songs zijn gecovered door andere artiesten, zoals John Mayer en Johnny Cash. Mijn muzikale carrière heb ik voor een groot deel aan hem te danken en elke plaat van hem staat in mijn platenkast. It works, connects and celebrate life’s. Let’s return the favor and celebrate his life! - Dave Vermeulen”Dave begon zijn carrière met zijn eigen band Voltage in 2011 en had zijn eerste doorbraak bij het grote publiek tijdens zijn avontuur bij The Voice Of Holland 2015, waar hij uiteindelijk tweede werd. Drie eigen clubtours en grote festivals als de Zwarte Cross en Paaspop kwamen allemaal voorbij. Voltage is een good old fashioned rock band uit Brabant. In september 2017 verscheen hun tweede album ‘Around The Bend’. Vette bluesrock is nog altijd het basisingrediënt. Maar je herkent ook  Southern Rock en Americana op de tracks.

29 december kun je hier live van genieten. Het concert vindt plaats in én wordt georganiseerd door poppodium Nieuwe Nor. De kaartverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief