'04:55' (Vijf voor Vijf)
THoTH + BBDVH + OLAV. + DRSSN + Stashin'
15 February 2019

NIEUWE NOR - zaal


Richtleeftijd: 18+ (Min. 16)
voorverkoop: € 5,00

Open 23:00 | Aanvang 23:00 | Einde 05:00

Tickets
Dit evenement duurt tot 05.00. Er is geen toegang meer na 04:00!

 04:55 ,‘Vijf voor vijf’! Hét moment dat we voor de allereerste keer naar de allerlaatste plaat van een Nieuwe Nor Nacht gaan luisteren die tot 5 uur duurt. Om te vieren dat Heerlen-Centrum het komende jaar vrije sluitingstijden heeft, daar zijn we wel aan toe hier in Parkstad toch? Met 5 frisse lokale acts, voor maar 5 euro. Voor de eerste editie op 15 februari hebben we met Stashin', DRSSN, OLAV., BBDVH & THoTH een brede selectie aan house/techno-artiesten voor je in petto.

Stashin’ 
Stashin’ kwam in het najaar de NIEUWE NOR binnen gewandeld met een smeuïg idee onder de arm en mag na de ‘Silent Disco’ set wederom bewijzen dat heerlijke house in Heerlen thuis hoort én van de jeugd is.


DRSSN
Dé tip van onze buren van Bunker Club in Landgraaf. De piepjonge DRSSN debuteerde tijdens Bunkerpop, opende onlangs de Bunker Techno ‘Local Movement’ editie en staat vanavond midden in onze nacht geprogrammeerd. We voeren de druk snel op in Parkstad!


OLAV. 

Een gepolijste diamant. OLAV. is een no-nonsense favoriet van onze programmeur en laat waar en hoe laat hij ook geprogrammeerd staat, altijd zijn platenkeuze voor zich spreken tot het publiek. Zoekt altijd naar de perfecte balans tussen gelaagde grooves en roerende melodieën en kan dat als de beste.


BBDVH
Van het techno-duo met de langste naam naar een van de kortste. Bakkie Baard & De Vettige Herder aka BBDVH zijn de paradepaardjes van het Limburgse producersgilde. Ze brengen het liefst uitgesponnen live-sets ten gehore vol muzikale speeltjes maar hebben ook een neusje voor frisse producties uit hun netwerk.


THOTH

Thoth is zo Kleurenblind als je ze maar kan krijgen. Vandaar dat hij zich het liefst in een gitzwarte techno-bunker begeeft? Of die zaal nou in Landgraaf of in Aken staat. Hij slecht eigenhandig met z’n kameraden landsgrenzen door de techno-scene tweetalig te lijf te gaan. 


Deze dance-avond vindt plaats in poppodium NIEUWE NOR en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht. De kaartverkoop is gestart. 


Meld je aan voor de nieuwsbrief