'Wheels 'N Bites Valkenburg - zondag'
[locatie: centrum Valkenburg]
13 August 2017

Valkenburg Centrum


Open 15:00 | Aanvang 15:30 | Einde 21:00

Gratis toegang

Wheels ’n Bites, het driedaags belevingsfestival met als ingrediënten ‘food, drinks, music & pleasure’ strijkt neer in het centrum van het geulstadje Valkenburg. En dat betekent: van 11 tot en met 13 augustus: culinair én cultureel genieten! Met het lekkerste eten en drinken, de leukste muziek, entertainment voor de jongste bezoekers en nog veel meer vermaak en beleving. NIEUWE NOR stelde een muziekprogramma samen dat gaat van country tot funky, van een groot talent als Midas tot heel erg lekkere brass en van akoestisch tot dynamisch! 

Muziekprogramma zondag 13 augustus
:

15:30 uur: 
CelineShanice
Singer-songwriter Celine van Veldhoven, 2e jaars student KTM (Kunst, Theater en Media) aan het Arcus College schrijft onder haar artiestennaam CelineShanice sinds enkele maanden fijne popliedjes, waarbij ze inspiratie haalt uit artiesten als John Mayer, Katie Melua en The Beatles.

16:45 uur: Midas
De Amsterdamse zanger/gitarist Midas begint op zijn twaalfde met het maken van muziek. Hij speelt in verschillende bands en stopt op zijn zestiende met school om zich volledig op muziek te richten. Een jaar later wordt hij aangenomen op het Conservatorium van Amsterdam, waar hij zang en gitaar studeert en zijn diploma behaalt. Naast zijn studie speelt Midas in rockband The Fudge, waarmee hij een album uitbrengt en de publieksprijs binnen sleept bij De Grote Prijs van Nederland. Eerder dit jaar te zien als aftershow van Bob Dylan én op Pinkpop en in De Wereld Draait Door.18:30 uur: Moonshine Whiskey
Moonshine Whiskey is een muziek-collectief uit het zuiden van Limburg die akoestische folkmuziek maakt met veel aandacht voor het vocale. De leadzang verandert voortdurend zodat er voor het publiek veel afwisseling te beleven valt. Voor Moonshine Whiskey is muziek maken gelijk aan een feestje bouwen en daar mag het publiek graag van meesmullen. En de band musiceert het liefst zonder ‘elektriekerij’, akoestisch dus. Hun stijl varieert van Presley tot Springsteen en van Dylan tot Elbow.

20:00 uur: Dr. Funk en Mr. Soul
Dr. Funk & Mr. Soul is een uniek muzikaal project van multi instrumentalist en Funkmeister Mo de Lange (Funktransplant) en Soulman Maurice ‘Funky Buddha’ Peters. Ontstaan uit liefde voor Funk en Soul en de honger naar nieuwe muzikale uitdagingen, kiezen Dr. Funk & Mr. Soul de lekkerste Funk & Soul tracks om deze met smaak te bereiden tot dansbare brokken . Dr. Funk speel gitaar, zingt, drumt, maakt de beats en bedient de sampler en legt zo de funky grooves neer waarop Dr. Soul zijn rauwe stemgeluid laat excelleren. Swingend feestje gegarandeerd!Wheels 'N Bites is van vrijdag 11 t/m zondag 13 augustus gratis toegankelijk in het centrum van Valkenburg. Het festival wordt georganiseerd door Incredible. Poppodium NIEUWE NOR verzorgt de muziekprogrammering


Meld je aan voor de nieuwsbrief