Nieuwe Nor Nacht Start Op!

Nieu­we Nor Nacht Start Op!

Opstarten [def.] iets aanzetten of op gang brengen

Jouw NNNachten zijn (bijna) terug!

Na een intense periode van stilte, gemis en ver in de nacht verdwenen momenten en herinneringen, starten de Nieuwe Nor Nachten weer langzaam op. Daar waar veel clubs, discotheken en evenementenlocaties komende zaterdag al openen, moeten wij nog héél even geduld hebben. Met een gloednieuwe zaal die (bijna) af is en een programma waar je je vingers bij aflikt brengen wij hét nachtprogramma van Heerlen vanaf 18 maart weer op gang. De komende periode presenteren wij onder de noemer ‘Nieuwe Nor Nacht Start Op’ ons programma aan de buitenwereld en kunnen niet wachten om jullie allen weer te verwelkomen.

Met een nieuwe zaal en breed pallet aan genres worden jouw NNNachten specialer dan ooit. Van spannende niches als psytrance, dark electro en uk garage tot lange techno, drum&bass en uptempo-nachten, het komt allemaal voorbij.

Ben jij klaar om te (her)claimen wat van jou is?!

Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies