Open vanaf 11 maart!

Open vanĀ­af 11 maart!

Welkom terug! Op 11 maart gaat de Nieuwe Nor weer open voor publiek! We kiezen ervoor om niet met het coronatoegangsbewijs te werken, dus een QR code is niet nodig. Voor al onze evenementen vanaf 11 maart hanteren wij per zaal een maximum capaciteit van 500 bezoekers waardoor je deze zonder coronatoegangsbewijs kunt bezoeken.

Zien we je bij een van onderstaande activiteiten in maart?

Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies