Programma Officiële (Her)Opening 29 april 2022

Pro­gram­ma Offi­ci­ë­le (Her)Opening 29 april 2022

A.s. vrijdag 29 april is het moment ein-de-lijk daar: de officiële opening van de vernieuwde Nieuwe Nor! Gedurende de gehele dag is er ín en om het pand van alles te doen. We zetten e.e.a hieronder op een rijtje!

Let op: voor het programma binnen heb je een (gratis) ticket nodig. Deze kon je de afgelopen weken via diverse acties winnen. Niks gewonnen? Om 21:00 uur kijken we of er nog plek is om extra publiek binnen te laten bij The Dirty Daddies en de Silent Disco.

⚪ Vóór de Nieuwe Nor (buiten, openbaar)

16:00 uur
Beatmobil

DJ Dreyaz (16:00 uur - 19:00 uur)
DJ Nowy (19:00 uur - 22:00 uur)

18:00 uur
Openingshandeling 🎉

22:00 uur
einde

⚪ Kleine Zaal (binnen, met ticket)

17:00 uur
Opening voor genodigden o.l.v. Leon Verdonschot (besloten / gastenlijst)

21:00 uur
Silent Disco
Onder leiding van drie teams gevuld met muzikale masterminds gaan we op drie kanalen helemaal los. Info & gratis tickets.

01:00 uur
einde

⚪ Grote Zaal (binnen, met ticket)

19:00 uur
Uitreiking Limburgse Popprijs
Live te zien op L1 TV.

20:00 uur
The Dirty Daddies
Let's Get Dirty. Het zinderende zevental vuurt 120 hits in twee sets van 60 minuten op je af.

23:00 uur
einde

⚪ Café (binnen, met ticket)

18:30 uur
Open

20:15 uur
Eva Kroezen

21:45 uur
Celine van Veldhoven

01:00 uur
gesloten

De Gemeente Heerlen werkt samen met partners IBA en Provincie Limburg aan de vernieuwing van het stadscentrum waar het poppodium de NIEUWE NOR onderdeel van uitmaakt. Dit onder de noemer: ‘Samen maken we het centrum’. Hiervoor ontvangt de Gemeente Heerlen een financiële bijdrage vanuit zowel IBA Parkstad en de Provincie Limburg. Ook leveren IBA Parkstad, de gemeente Heerlen en Pop In Limburg een bijdrage aan het programma van de openingsmaand.

The Dirty Daddies
The Dirty Daddies

Met meer dan 500 shows in de benen is de kans dat je nog nooit van The Dirty Daddies gehoord hebt klein. Zeer klein. De eerste en enige coverband ooit die op eigen kracht twee keer AFAS Live uitverkocht heeft, was al te zien bij RTL Late Night, NOS op 3 en BNN en sloten festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Concert At Sea af. Het zinderende zevental raast al jaren loeihard door de feesttenten, festivals en clubs en zorgt overal voor een feest-explosie die zijn gelijke niet kent. 120 hits in 120 minuten worden met ongeevenaard enthousiasme op je afgevuurd. Tel daarbij een arsenaal aan special effects op waar je de oorlog mee kan winnen en je weet genoeg: zoek dekking en Let's Get Dirty!

Lees verder...
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies