Naam Gulpener Grote Zaal bevestigt partnerschap tussen Nieuwe Nor en brouwerij

Naam Gul­pener Gro­te Zaal beves­tigt part­ner­schap tus­sen Nieu­we Nor en brouwerij

Poppodium Nieuwe Nor en Gulpener Brouwerij hebben op 3 juni jl de handtekening gezet onder een vernieuwd contract. Onderdeel hiervan is dat de onlangs geopende grote zaal van de Nieuwe Nor de naam ‘Gulpener Grote Zaal’ krijgt. In deze nieuwe popzaal in Heerlen is ruimte voor 750 bezoekers.

“We delen een aantal belangrijke waarden met Gulpener,” stelt Johan de Niet, directeur van de Nieuwe Nor. “Beide partijen hechten veel waarde aan het ontwikkelen en ondersteunen van lokale partijen en initiatieven. Daarnaast delen we een sterke drang naar duurzaamheid en zijn ervan overtuigd dat een groener Limburg de toekomst heeft. Deze gedeelde visie vormt, samen met een gezonde gezamenlijke groeiambitie, vormen een solide basis voor het partnerschap tussen beide partijen.”

Jan-Paul Rutten, directeur Gulpener Bierbrouwerij: “Je hebt wel eens van die samenwerkingen waarbij de puzzelstukken als van nature in elkaar vallen. Met De Nor en Gulpener is dat absoluut het geval. De Nor is een zeer actief en ambitieus poppodium die een essentiële rol vervult in de culturele ontwikkeling van onze regio. We trekken al jaren gezamenlijk op en groeien als het ware met elkaar mee. Gulpener is dan ook zeer trots dat we die samenwerking de komende jaren mogen voortzetten!”

De brouwerij uit Gulpen en het Heerlense poppodium werken onderhand al meer dan 10 jaar samen. Sinds 2011 is Gulpener verbonden als leverancier aan de Nieuwe Nor. De samenwerking betreft meer dan uitsluitend de horeca. Gulpener en de Nieuwe Nor vinden elkaar in wederzijdse ondersteuning op het gebied van programmering en marketing van activiteiten, maar ook op kleine schaal. Van het aanbieden van een eigen jubileumbier tot een bezoek aan de brouwerij voor Nieuwe Nor vrijwilligers. Beide partijen zijn dan ook verheugd het lange en vruchtbare partnerschap kracht bij te zetten door de naam van Gulpener te verbinden aan de prachtige nieuwe grote zaal, vanaf nu de Gulpener Grote Zaal!

Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies