Hard in Heerlen, een nieuw thuis voor stevige muziek in Parkstad!

Hard in Heer­len, een nieuw thuis voor ste­vi­ge muziek in Parkstad!

In 2023 start poppodium Nieuwe Nor met een nieuw concept ‘Hard in Heerlen’. Onder deze noemer gaat het stevige live muziek programmeren. Binnen dit concept worden er veelbelovende talenten maar ook gevestigde grote acts geboekt. Poppodium Nieuwe Nor werkt hiervoor promotioneel samen met Headbangers Parade en The Rock Online.

‘Hard in Heerlen’ werkt ook met ambassadeurs samen. Dit zijn frequente bezoekers en liefhebbers van de muziekgenres die binnen het concept vallen. Samen met de Nieuwe Nor denken zij mee over de programmering en invulling van dit kersverse en extra luide concept.

Johan de Niet, directeur-bestuurder poppodium Nieuwe Nor/programmeur Hard in Heerlen: “door met ambassadeurs te werken is onze kennis zo veel breder en kunnen we ook directe verbindingen leggen met muziekliefhebbers. Op deze manier hebben we de behoeftes van onze bezoekers ook veel scherper in beeld . Het aanbod is enorm, daarom is het fijn om extra luisterende oren te hebben.”

Luc Peeters, hard-rock drummer en filosoof, is een van de ambassadeurs voor ‘Hard in Heerlen’: ik bezoek bijna ieder weekend concerten en festivals en zie daarom veel bands. Ik vind het super tof dat de Nieuwe Nor zich verder verbreedt en ook meer stevige muziek gaat programmeren en draag daar graag mijn steentje aan bij”

Op 11 februari 2023 staat de eerste ‘Hard in Heerlen’ avond geprogrammeerd met als headliner het Belgische duo Doodseskader met Tim de Gieter (Amenra) en Siegfried Burroughs (Kapitan Korsakov). Doodseskader is een blend van Sludge Metal, 90’s grunge en hip hop en heeft recent haar nieuwe album ‘Year One’ uitgebracht. In de loop van december kun je nog veel meer Hard in Heerlen verwachten!


Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies