Gelukkig Nieuw Jaar!

Geluk­kig Nieuw Jaar!

Een Nieuwjaarsbericht van directeur Johan de Niet

2022 was een onvergetelijk jaar voor de Nieuwe Nor. Op 11 maart 2022 openden we onze deuren weer voor het publiek. Met een nieuwe zaal en extra faciliteiten voor artiesten hebben wij een prachtige vervolgstap gemaakt in het verhaal van ons poppodium in Parkstad.

We zijn trots op wat we in 2022 hebben bereikt. Niet alleen wij zijn ‘sjtols’, maar ook onze bezoekers, de bewoners van Parkstad, de artiesten die het nieuwe podium mochten inwijden en onze geweldige crew spreken lovend over onze projecten en producties van het afgelopen jaar.Ik wil in het bijzonder alle 180 crewleden die betrokken zijn bij de Nieuwe Nor en die elke dag weer klaar stonden om de bijna 45.000 bezoekers in 2022 onvergetelijke muzikale momenten te laten beleven hartelijk danken.

Tot volgend jaar!

Johan de Niet
Directeur Poppodium Nieuwe Nor

Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies