Concept Hard in Heerlen: Nieuwe Nor gaat muziekscène van grond af opbouwen

Con­cept Hard in Heer­len: Nieu­we Nor gaat muziek­scè­ne van grond af opbouwen

Femina, Kajuit, Sheltur. Het kleine clubcircuit van weleer leek verdwenen. Daarmee ook de huizen van alternatieve culturen. Leek. Met Hard in Heerlen, dat zaterdag start, gaat harde muziek weer een thuis krijgen.

Dat is de stellige overtuiging - en wens - van een groep muziekliefhebbers die in De Nieuwe Nor aanschuift voor een gesprek. Johan de Niet (directeur Nieuwe Nor, programmeur), Ruben Schreibers (Nieuwe Nor en Raising Grounds) en Luc Peeters (hardrockdrummer en filosoof) zijn bijzonder enthousiast.Stefan Gilissen sprak afgelopen week met ons over het nieuwe concept Hard in Heerlen! Lees het hele artikel hier: https://www.limburger.nl/cnt/d...

Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies