White Thursday Kirchroa Tropical Edition naar Rodahal in samenwerking met Nieuwe Nor!

Whi­te Thurs­day Kir­chroa Tro­pi­cal Edi­ti­on naar Roda­hal in samen­wer­king met Nieu­we Nor!

White Thursday 2024 wordt een indoorevenement! Donderdag 28 maart staat de vernieuwde Rodahal in het teken van het jaarlijkse dance-evenement. De White Thursday Kirchroa Tropical Edition 2024 is een samenwerking tussen Kirchroa Tropical, de Rodahal, de Nieuwe Nor en Beleef Kerkrade:

Uit onze poll bleek dat er een voorkeur was voor dance, langer doorfeesten en een indoorvariant. Uiteraard hebben we deze inbreng meegenomen bij de uitwerking voor de editie 2024”, aldus wethouder Tim Weijers (Vastgoed en Evenementen).

Naast de verplaatsing naar de Rodahal is er nóg een nieuwtje: de White Thursday Party 2024 wordt een speciale Kirchroa Tropical Edition! Zowel bij het uitzetten van de poll als bij het uitwerken van het concept en de programmering zijn Thies & Jaimy van het Kirchroa Tropical account intensief betrokken: “Wij vinden het keigaaf om te doen, want nu kunnen we hier de groetjes doen aan onze moeders”, verklaren Thies & Jaimy. Ook is Brent Bemelen, programmeur van de Nieuwe Nor, aangehaakt om de wensen uit de poll concreet te vertalen in een actuele, passende programmering.

Het volledige persbericht is terug te lezen op beleefkerkrade.nl

Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies