The Mocks kondigen tweede Do You Want Me Tour aan

The Mocks kon­di­gen twee­de Do You Want Me Tour aan

Na het grote succes van hun allereerste clubtour afgelopen week met twee uitverkochte shows, kondigen The Mocks hun volgende tour in het najaar aan. Tijdens deze tour komen ze langs Haarlem, Den Haag, Eindhoven, Heerlen en Arnhem. Tickets zijn vanaf woensdag 20 maart om 10.00 uur verkrijgbaar via de websites van de zalen.The Mocks waren afgelopen jaar al de meeste geboekte band van Popronde. Met dit succes speelde de band tot afgelopen week door Nederland met hun eigen tour. Zo speelden ze zowel in een uitverkochte V11 als een uitverkocht Paradiso. Om dit succes te vieren, samen met de release van hun debuutalbum, komen The Mocks in het najaar terug met een nieuwe tour. Deze zal in het teken staan van het reeds uitgebrachte debuutalbum "Do You Want Me Too?". Opgenomen volledig analoog en op vintage apparatuur, laat "Do You Want Me Too?" het kenmerkende geluid van The Mocks zien - krachtige, fuzzy en ritmische nummers. En is een stijlvolle combinatie van beat en 60s garagerock. Daarnaast ontving het album lovende recensies:"Het debuutalbum van The Mocks is British Invasionrock zonder pretenties en met een goede dosis energie" - Het Parool"This just might be the garage-rock debut album of the year, if not one of the best garage-rock records of 2024" - Louder than WarThe Mocks staan bekend om hun energieke, ongepolijste garage/rock 'n' roll, waarbij ze een verbinding leggen tussen de muzikale erfenis van de jaren '60 en het hedendaagse geluid.Tour 2024:

DatumLocatie
Zondag 22 septemberHaarlem, Patronaat
Vrijdag 27 septemberDen Haag, Paard
Zaterdag 28 septemberEindhoven, Wilhemina
Donderdag 3 oktoberHeerlen, Nieuwe Nor
Woensdag 9 oktoberArnhem, Luxor Live
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies