Booch? Festival presenteert eerste namen met o.a. Prins S. & de Geit en Joey Valence & Brae

Booch? Fes­ti­val pre­sen­teert eer­ste namen met o.a. Prins S. & de Geit en Joey Valen­ce & Brae

Na een succesvolle herintroductie in 2023 keert Booch? terug naar het centrum van Heerlen voor een nieuwe editie. Op 10 en 11 augustus 2024 staan o.a. Prins S. & de Geit en Joey Valence & Brae op het gratis toegankelijke stadsfestival.

In 2023 heeft poppodium Nieuwe Nor popfestival Booch? nieuw leven ingeblazen. Na zeven jaar keerde het gratis toegankelijke stadsfestival terug in het centrum van Heerlen. Met optredens van headliners als S10 en het Belgische Brutus en 10.000 unieke bezoekers was de eerste editie van het hernieuwde Booch? een groot succes.

Voor de editie van 2024 op 10 & 11 augustus worden vandaag onder andere Joey Valence & Brae, Prins S & de Geit en Gunmoll aangekondigd. Programmeur Sander Bosch (29) van de Nieuwe Nor: “Na het succes van vorig jaar lag er de uitdaging om een spannende en veelzijdige line-up vast te leggen die past bij het jonge, frisse en een tikkeltje rebelse karakter van het festival."

Er is gekozen voor internationaal talent in de vorm van Joey Valence & Brae uit Pennsylvania: mega-groot op social media, en qua sound te vergelijken met de Beastie Boys. Andrew Cushin: een jonge Britse singer-songwriter die al geprezen wordt door Noel Gallagher (Oasis) en Pete Doherty (The Libertines). Nederlandse topact Prins S & De Geit was afgelopen jaren niet te missen en was op zowat alle grote Nederlandse festivals te zien.
Aanstormende acts als Gunmoll, die hun eerste grote show op Pinkpop gaan spelen, de Utrechtse R&B zangeres Kaya Imani én lokaal talent in de vorm van Search:Party en Imre maakt het rijtje eerste namen compleet.

Sander Bosch: “Ik kijk er naar uit om het plein weer te zien bruisen zoals vorig jaar: een weekend vol live-muziek met een geweldige sfeer, en om het Heerlense publiek een gevarieerd programma te laten ontdekken.” "Dat is, volgens mij, wat Heerlen verdient, en we hopen met het hele Booch?-team dat we deze traditie nog heel lang voort mogen en zetten!”

Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies