TEARS en Nieuwe Nor voor de tweede keer samen voor Crew-shirt ontwerp!

TEARS en Nieu­we Nor voor de twee­de keer samen voor Crew-shirt ontwerp!

Voor de tweede keer bundelen Nieuwe Nor en ontwerper TEARS hun krachten om de Nieuwe Nor-crew shirts naar het volgende niveau te tillen.

'Van uitbreiden tot expositie en recentelijk het verder uitbreiden naar een studio, waren deze shirts weer een nieuwe stap in een rij van uitdagingen. De shirts zijn zonder droogrekken gedaan en onder barre omstandigheden gemaakt - ik had nog nooit een oplage van 200 gedaan. Maar het resultaat is er en dit nieuwe ontwerp past ook echt bij de Nieuwe Nor' legt Naud uit.

TEARS a.k.a. Naud Verboeket is een designer uit Landgraaf. ‘Van ADF Samski tot Joost Klein en van Ray Fuego tot Ronnie Flex: allemaal dragen ze het merk TEARS van Naud Verboeket uit Landgraaf.’ Schreef de Limburger recentelijk. (Lees het hele verhaal hier: nwnr.nl/tears).

'Als poppodium in een stad die bekend staat om haar rauwe energie, past niemand beter bij ons dan TEARS. Ook al is hij qua impact en bekendheid de regio al lang ontgroeid, het ruwe karakter van de Oostelijke Mijnstreek is onmiskenbaar aanwezig in alles wat hij doet. Daarom zijn wij ook trots om met hem samen te werken' vertelt Ruben Schreibers, hoofd marketing.

Deze nieuwe Nieuwe Nor Crew shirts worden binnenkort gemodelleerd en geflaneerd door onze hardwerkende Nieuwe Nor Crew! Wil je zelf zo'n shirt bemachtigen? Meld je dan nu aan als vrijwilliger en word lid van ons team! Check nwnr.nl/crew voor meer informatie.

Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies