Oud-bestuurslid Stichting De Nor Paul Baten overleden.

Oud-bestuurs­lid Stich­ting De Nor Paul Baten overleden.

Met verdriet hebben we kennis genomen van het overlijden van Paul Baten. Paul was oud-bestuurslid van Stichting De Nor. Hij stond destijds als een echte pionier aan de basis van de huidige Nieuwe Nor.

We kennen Paul als een bevlogen en enthousiaste man die altijd dacht in mogelijkheden om cultuur naar een breder publiek te brengen. Zelfs tijdens COVID-19 toen hij het initiatief nam voor Playa Urbana en we in gezamenlijkheid toch vele mooie zomerse concerten hebben georganiseerd. We zijn Paul dankbaar voor al het moois dat hij ons op cultureel gebied heeft gebracht. Ons medeleven gaat uit naar zijn partner Fietje, zijn kinderen Renske en Roel en al zijn familie en vrienden.

Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies